Betlllal Kızlar dün test yaptım birsürü doğru sonuç verdi diye umudum ediyorum ama bugün de yaptım kaset test yüne doğru sonuç verdi erken gebelik testi negatif gösteriyor nasıl oluyor böyle yaşayan var mı
kumsal__ Betlllal bende 2tanesi aynı bitanesi farklı test yaptım 2cizgi sonra siliklesti çok dikkatli bakınca görülüyor baktım böyle olmuyo sabah gidip saglikocaginda kan verdim
Fk64 Betlllal ben yaşadım sonra ilk idrarla yaptım testi silik çıktı ama anında değil ve reglim 10gun gecikmişti sonra kan verdim beta 79cikti yani geç döllenme olmuş belki sizinde öyle olmuş olabilir
myavocado Betlllal Ben anlayamadım ne sorduğunuzu, bir sürü kaset test yaptınız ve hepsi pozitif çıktı ama erken test negatif mi çıktı ?
kumsal__ Betlllal kesinlikle diğer türlü stres oluyordum şimdi o yük üzerimden kalktı varsa var yoksa yok relaxım
Semanur_AkMo Betlllal ben de yapmıştım böyle silikti kan verin bence ne olsa testte çıksa kan vermeniz gerekir yine de ben de 58 çıkmıştı kan ve şu an gebeyim inşallah var sizde de🙏🙏
kumsal__ Betlllal benimde testim ilk böyleydi sonra siliklesmeye başlamıştı çok dikkatli bakınca çizgi görünüyor kan vermediysen kan ver canim
Fk64 Betlllal benimde bu şekilde bıkmıştı beta 79cikti kan verdim suan 21haftalik gebeyim insallah güzel sonuçlar alırsınız ♥️
kumsal__ Betlllal enabiza geç düşüyor akşam bakicam geç bı saatte borkot istedim artık verilmediğini söylediler mecburen enabiza kaldım 😅
Betlllal