Minikfasulyem_26 Hazalaskin cok stres yapmis kendine bir suru post acmis yetmemis ayni seyleri baska baska.post acanlarn altina yazms falan🤣
Hazalaskin Gizemyldz-1997 ay olsun ikinizde sağlıkliysaniz doğum şekli önemli değil. 🫶 Sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah 💓 iyi hissettiğin zaman dogum hikâyenj yaz okuyalım sabırsızlıkla bekliyorum
Zeynomsu Gizemyldz-1997 ay hadi gözün aydın😃 kız online doğum izlettin bize resmen he😃 okurken baya gerildim 😃 sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Bb95 @“Balbebek012”#p31366058lk doğumda tecrübe olamayınca insanın 100 tanede post açsa normal dediğin gibi başına gelmeyen bilemez canım
LamiyaCetinkaya Gizemyldz-1997 İnanamıyorum ya bi uyuduk uyandık doğurmuşsun 🥲😍 Tam gününü doldurdu senin bebeğin, maşallah ❤️ Gözün aydın artık kavuştunuz, annelik modu açıldı 🌸
Esraelis Gizemyldz-1997 bende aynısı yaşadım kimisi gitme dedi sancım daha artı ayaklarım sisti patliyacak derecedeydi gidin beklemekle olmuyo kendimde biliyorum durmadan gidin benim ağrım ikinci gün bele girdi oturamiyordum Allah korusun sancidan kalp durusa riskli bilginiz olsun