Kbraenes28 Gizemyldz-1997 bence git doktor kontrolünde olmak her zaman iyidir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Boncukk123 Gizemyldz-1997 7 ye kadar git canım belki yatış verecek açılman var eşin de yanında olmuş olur
Ozlemgul1 Kızlar bende ikiz gebeyim geceden beri bel ağrısıyla uyandım karın sertleşmem ve kasılmam var acile gitmelimiyim benim de ilk gebeliğim
Sadecemavii Ozlemgul1 benimde öyle günlerdir 6 gün oldu sancı düzenli olursa git bence çünkü hastanede ne yapacakları belli olmuyor suni sancıyı verirler diye ben gitmedim bebek kanalda benimde düzenli sancıya kadar bekliyorum
Kbraenes28 Gizemyldz-1997 doğum sonrası bizede haber ver canım 😊 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Minikfasulyem_26 Hazalaskin cok stres yapmis kendine bir suru post acmis yetmemis ayni seyleri baska baska.post acanlarn altina yazms falan🤣
Hazalaskin Gizemyldz-1997 ay olsun ikinizde sağlıkliysaniz doğum şekli önemli değil. 🫶 Sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah 💓 iyi hissettiğin zaman dogum hikâyenj yaz okuyalım sabırsızlıkla bekliyorum