Ailede seker var, hamileliyim boyunca hiic yemeyime dikkat etmedim, ne canim cekdiyse onuda yedim, ay su olmaz ay bu sagliksiz ay bilmem ne, hic yani. Az kilo da almadim acikcasi, amma yinede cok umrumda deil, ben o kilolari veririm. Bebegimde saglikli, gebelikde saglikli cok sukur. Seker yuklememde ter temiz cikti, bi sey yok. Yani o duruma gore degise bilen bi sey. Bence yapmaniz lazim, cunku Allah korusun gebelik sekerinin olmasi ve takip edilmemesi kotu sonuclar vere biliyor. Bu dediginiz seyler iste kotu hiss ederim falan, midem bulanir, ne olacak? dayanirsiniz bi kac saat, en erken saat alirsiniz, yaniniza yakin birini alirsiniz. Seker seysinede mutlaka limon sikin. Hic tadi igrenc falanda olmuyor, zamanda ucuyor. Ben annemle gitmistim, sohbet muhabbet derken gecti bile zaman. Kendinizi kotuye hazirlamayin, gule oynaya gidin pozitiv yanasin guzelde olacak emin olun. Amma yaptirin, zaten doktorunuz da onermis. Benim doktorum bana sormadi bile, bu gun bu saatde yapacagiz dedi yaptik.