Hilalaktscbk Yusufeymenimm Bazen dolama olucam zannedip korkuyorum öyle şişiyor tırnak dibim ve ellerim çirkin geliyor gözüme çünkü stresten baya bir yıpratmış oluyorum. 🫠
efiss_ Yusufeymenimm bende 28 yaşındayım uzun yıllardır yapıyorum hangi duyguda olduğum fark etmiyor mutlu üzgün stres her durumda yapıyorum bekarken annem kızardı evlendim eşim kızmaya başladı ama bırakamıyorum umarım bebeğim vesile olsun bırakmama
Yusufeymenimm efiss_ yemnle aynı bir dönem babam annem şimdide eşim kızıyor ben yapıyorum diye oğlumda yapıyor o yapmasın diye bırakmak istiyorum ama olmuyor ya bşr bakmışım koparıyorum.
Goncaaaalm Yusufeymenimm kendimi bildim bileli bu huy var 5 6 yaşlarından beri dudağımı tamamen kopardigimdan yarık izi kaldı 24 yaşındayım hala aynı
Miniktosbaa Yusufeymenimm aynı ben de çocukluktan beri yapıyorum hele bi kalıcı ruj sürüm kabuk kabuk oluyor daha fazla dudağımı soyuyorum iç kısmı da dişimle ısırıyorum
Melike_4949 Yusufeymenimm stresli iken yapıyorum sonra kendim durdurmaya çalışıyorum, eşimde sürekli uyarıyor öyle öyle azalttım biraz stres yaptığıniz bir şey mi var
Yusufeymenimm Melike_4949 yani stres hayatımıza gitmiyor hayatımı stres 🤦♂️ 2 tane oğlum var ve bir bebek daha bekliyorum bunun stresi bile yetiyor herkese
chrysanthemum Stresliyken de değilken de sürekli yapıyor eşim. Bana batmaya başladı artık psikiyatriye götürücem.
hayalim35 Yusufeymenimm bu yazıyı okurken bile yapıyorum ve kendimi bildim bileli var 26 yaşındayım çözüm bulamadım bnde🤦♀️