bberna90 Kızlar hamilelik taytı lcw dışında kışlık rahat esneyen yumuşak nerde bulabilirim siz nerden alıosunuz
Muhammedamine bberna90 nbb aldım ben 35 tl idi . Bi iç çamaşırcıdan almıştım iç göstermiyor çok rahatım 🙋🏻♀️
Tugbamete bberna90 ben lcw dan fitilli ince kadife tayt aldım o kadar sıcak tutuyor ki heryere onu giyiyorum valla çok memnun kaldım
bberna90 Muhammedamine nbb gittim ama hamile taytı yoktu iç çamaşırlar çok güzel onlardn aldım 3 al 2 öde vardı fiyatıda uygunda hamile atlet kilot çok rahat
Sedef-345 Ya tayt dışında işyerinde giymek için güzel uygun fiyatlı hamile elbiseleri satan yerler var mı kızlar?
Deletedmom128 Sedef-345 Kışlık yün elbiseler oluyor. Lcw da felan vardı. Altına kalın kilotlu çorapla beraber. Ben kullanıyorum. Hem rahat hem sıcak tutuyor.
Zehra5507 Sedef-345 valla hamile kiyafaetlefinin hepsi yaşlı işi gibi onu düz düğmeli yada dibi gupurlu ben hep koton lcw hm falan geziyoruz gogusten oturan altı bol elbiseler deniyorum Hemde doğumdan sonra da kullanırım diye düşünüyorum gezerek bakabilirsin
bberna90 Deletedmom128 pentiyi arkadaşımda söylemişti gittim ama termal olanlar normal tayttı hamile taytı yok dedi kız bir tane vardı oda inceydi
bberna90 Deletedmom128 lcw baktım eşofman tayt bikaç sweet aldım ama elbiselerin kalıpları bi tuhaf 😊
blackeagle Kizlar bende kalin tayt istiyorum çalısiyorum onerebilir misiniz banada bilenler onlinedan falan :)
bberna90 Betul2009 aldığım tayt bikaç sweet ama yılbaşı gelio bulamadım şık bişey kadife elbisemi giyicem sanırım evdeki hamile elbisesi değil gerçi biraz sardı