Annecik02 Ne bulantı ne kusma hiç bir şey yok.😁 13+5olduk tık yok iki kızım var onlarda hiç böyle olmamıştı. Yok gibi resmen ama var eminim gördüm 🤣🤣 Sizce erkek mi kız mi https://hizliresim.com/2h992rh
Esraalic Annecik02 Ne güzel işte olmasın benimde ilk hamileliğim oğlum olacak hiç midem bulanmadı daha 😁
ececan2006 Annecik02 benim bir oglum var simdi yine hamileyim yine erkek bir kere midem bulanmadi ikisinde de 😄
nazazra24 Annecik02 29 haftalık hamileyim oğlumda deli gibi midem bulanıyordu iki defa istifra ettim bunda hareket etmeyene kadar hamile olduğumu bile hissetmedim yalnız değilsin kuzum 😂
izobellaaa-_- Annecik02 ben ikisinde de hiç bir şey anlamadım kız ve erkek 😃 iştahım vardı sadece zaten normal de de aşırı yemek yemeği seven biriyim 😀
Mariaa Annecik02 canm 35 haftalık kıza hamileyim Benım hiç bi belirtim olmadı bu zamana kadar çok şükür ne bulantı ne kusma ne aşerme Hıc hamıle değilmişim gibi yolu yarıladım İlk gebeliğim 🤗🌸
Reina HawailiMom kızımda hamile olduğumu bile anlamadım, oğlumda 5 ay serumla gezdim. Alakası yok bence ya
Beybitooo Annecik02 kız daha ne istiyorsun bende kızımda hiç hissetmemiştim şimdi kafamı klozetten çıkaramıyorum şu saat olmuş hala kusuyorum başım dönüyor kusmaktan yat kalk dua et 🤦🏻♀️
Annecik02 Beybitooo Allah’ıma çok şükür olmadı o kadar ağır.. Allah yardımcın olsun valla kuzum çok zor kizlarimda bende öyleydim sabah aç karnına öğürmeye başlardım 😞😞