Kusumoldu ladysaturn ay evet ya Şubat annelerinin ortak derdi. Hadi bizimki sezaryen o gün normal doğum yapacak olanlar da vardır. Siz doğumu nerede yapacaksınız doğuma kadar ve doğumdan sonra irtibatta kalsak çok sevinirim
ladysaturn Kusumoldu Ankara Hacettepe de yapacağım. tabiki burdan tekrar iletişime geçebiliriz deneyimlerinizi yazın birbirimize yardımcı oluruz en azından canım sen nerde doğum yapcaksın🥰🥰🥰
ladysaturn genc2kizannesi benim ilk gebeligim 28 hafta da sonlandigi icin bu benim icin ilk gibi bişi olucak
ladysaturn Anasinincani suan bebişiniz kac kilo doktor normal dediyse sorun olacağını sanmıyorum canım içini ferah tut 🥰
Anasinincani ladysaturn 36. Haftada 2700 grmdi doktor normal dedi haftasına uyumlu bebekte sorun yok şükür sorun bende oluyor kendimi halsiz yorgun sürekli uykusuz hissediyorum 16 aylık oğlum da var onunla da ilgileniyorum o yüzden çok zorlanıyorum
Kusumoldu ladysaturn İstanbul’da Çamlıca medipolde yapacağım ben de bir gün arayla alacağız bakalım bebişleri kucağımıza. Kız mı erkek mi seninki
Feyzaefemir 37+2 gittim kontrole 3300 gr dı 3600-3700 ü bulur doğana kadar dedi ama tabi yanılma payımızda olabilir diye de söyledi
ladysaturn Anasinincani öğünleri atlatmamaya çalış canım benim eşim görevde bende annem ve kayınvalidemlerde kalıyorum bunun bile faydasi oldu hic bi öğünü atlatamadım yada geçiştiremedim 😂
ladysaturn Kusumoldu erkek olucak Allah nasip ederse abisine benzemesini o kadar isterim ki 🥲 sizin bebeğiniz erkekmi kız mı
dnzmom_ ladysaturn yaa acaba sezaryen deneyimlerinizi anlatırmısımız ilk doğumun olacak çok merak ediyorjm neler yaşayacağımı. Çok ağrınız oldu mu mesela tamamen mi uyuttular sizi yoksa lokal anestezi ile mi doğum yaptınız ? Ne zaman ayaklandınız bunlaedan bahseder misiniz biraz 🙏🏻
Anasinincani ladysaturn geçen gebeliğim yaza denk gelmişti kaynanamda kalıyordum yediğim önümde yemedigim arkamdaydi rahattım😊 ama kışın evleri soğuk olduğu için oraya gidemiyorum
ladysaturn Kusumoldu evet bu ikinci ama ilki erken bitti o yüzden bnde acemiyim şuanda da yaşayan bebegim yok
ladysaturn Anasinincani rahatlık açısından biraz zor ama yeme içme konusunda bende aynı durumdayım gayet iyiyiz yani 😂😂
Kusumoldu ladysaturn yaa ah canım benim cennet kuşunuz oldu inşaAllah bu bebişin,iz hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Bizim de iki düştüğümüz var bunda bu günlere geldik diye şükrediyoruz her gün