yusasmami Senin hissetmen şok olağan canım ben 16dan beri hissediyorumm 30+2yim şimdi benim eşim de hissediyor o zamanlardan beri ama herkesin hissiyatı farklı eşinin elinin hassasiyetidir bebeğin vuruşudur etkiler inşallah sağlıkla gelsin minişin 💕💕💕
Kaktuscekirdegi yusasmami ALLAH razı olsun amin inşALLAH rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🫶🏻🤲🏻
BediaMehmet Kaktuscekirdegi k.bakmayin rahatsiz ediyorum ilk hamilelegim oldugun icin bilgim yok 3 lu tarama testi yaptirdik NTD degeri yuksek cikti yaninyaş degeri riski diyor 30 yaş ustu oldugum icin mi yoksa bubdeger yuksek mi gercekten bu konuyla ilgili bi bilginiz var mi buna bagli detayli ulrasyon istedi doktor
Kaktuscekirdegi BediaMehmet yanlış yönlendirmek istemem benimkinde öyle bişey yazmıyor şimdi kontrol ettim siz yine içinizi ferah tutun detaylıya mutlaka girin burda çocuğun a den z ye herşeyine bakılıyor rabbim korktuğun yerlere uğratmasın inşALLAH🫶🏻🤲🏻
BediaMehmet Kaktuscekirdegi amin cok tesekkurler insallah yaş sınıri riski yaziyor ama korkuyor insan iste 😔
Imcea BediaMehmet ikili tarama sonucun güzel çıktıysa üçlüyü hiç kafana takma çoğunlukla doktorlar üçlüyü yaptırmıyor bile… Ben özele gidiyorum ikili testi yaptırdım üçlüye gerek duymadı Pazartesi günü bende dörtlü tarama testi verdim..19 haftalıgim
BediaMehmet Imcea cok sagol 2li taramayi yapmadim burdaki doktor istemedi 16. Haftada gel 3lu yapalim dedi tmm dedim bende boyle uygun gordu demekki dedim siz neden 4 lu tarama testi istediniz ki bide kac gunde cikiyor benim ki sabah verdim ogleden sonra cikti
Srfclkkl Kaktuscekirdegi çok normal canım benim eşimde 25 haftalıkken hissetti tam gılbaşı gecesiydi babasına berdi hediyesini. zaten dışarıdan belli olmuyor 30. Haftalara doğru gel dışarıdan bile kendinilerini belli ediyorlar ☺️
Naciyemutlu Kaktuscekirdegi bende o civardayıö ve 21+1 haftalık hamileyim canım son üç gündür gece uzandığımda pıt pıt bişe oluyo elimi koymadan gaz mı bebek mi diyorum sonra baktım dinlenince de oluyo bebek hareketi öyleymiş seğerir gibi ilk başlar .. ama doktorum 22 de başlarsın net hissetmeye dedi. Göbek çevresinden kaynaklı. Küçük bedeniyle karın yağlarımdan geçemiyo yavrucak😂😂
Kaktuscekirdegi Naciyemutlu ayyy evet ben 19 haftalıktan beri böyle hissediyorum kendim kıpırdanmalar ama dediğim gibi dışardan belli olmuyor yağlarımız minişlere duvar oldu🤭🥹🌸🩵🐣🥰
Almirolie Kaktuscekirdegi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin birşeyler sormak istediğinde sorabilirsin 🥰
Naciyemutlu Kaktuscekirdegi ilerleyen haftaları sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer de uyutmaz diyenler var bende diyorum doğduktan sonraya hazırlık olur ne güzel işte 😄
Kaktuscekirdegi Almirolie Amin inşALLAH cümlemiz🫶🏻🤲🏻 ALLAH razı olsun sende sorabilirsin istediğin zamaaan🥹🩵🌸