BediaMehmet Kaktuscekirdegi k.bakmayin rahatsiz ediyorum ilk hamilelegim oldugun icin bilgim yok 3 lu tarama testi yaptirdik NTD degeri yuksek cikti yaninyaş degeri riski diyor 30 yaş ustu oldugum icin mi yoksa bubdeger yuksek mi gercekten bu konuyla ilgili bi bilginiz var mi buna bagli detayli ulrasyon istedi doktor
aysah1525 Kızlar nasıl hissediyorsunuz İlk hamileliğim 20+3 teyim böyle seğrime gibi ara ara içim kıpırdıyor gibi bir şeyler hissediyorum ben bebeğin hareketleri mi bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
Sukrandonmz Benimde ilk hamileliğim şuan 20 haftalık ama 16. Haftadan belli çok net hissediyorum şuan tekmeleşiyoruz zayıf olduğum için erken hissettim 😂😂
Ozge1806 Kaktuscekirdegi aynı haftadayiz. Hareketlerini her gün düzenli hissediyor musunuz. Ben düzenli hissetmiyorum
Kaktuscekirdegi Ozge1806 yok düzenli hissetmiyorum genelde yatarken ben hareketsizken hareketleniyor ama bazen hiç hissetmediğim de oluyor🤭🌸🥹
Ozge1806 Kaktuscekirdegi benimde öyle ama öyle olunca da endişe ediyorum. Hamilelik 9 ay çok uzun yaaa nasıl geçer böyle zaman n
Kaktuscekirdegi Ozge1806 yolu yarıladık bi bu kadar daha yolumuz kaldı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı ve kolay doğumlar nasip etsin inşALLAH🌸🩵🥹🥰
rabiksu06 Kaktuscekirdegi 20.haftadayım ben hissediyorum içimden eşim bazen sert vurursa hissediyor genellikle içimden hissediyorum göbek yapısıylada alakalı oluyor sanırım🤭
rabiksu06 Kaktuscekirdegi ilerleyen haftalarda bir dursada uyusa diyeceğiz ufak kıpırtıların keyfini çıkart takma kafanaa😂🤭
abkse Kaktuscekirdegi çok normal 18+2 den beri hissediyorum başta içimde hissederken dışardan hissedemiyordum kendim de ama son bi kaç gündür elimizi koyunca da hissediliyor teyzesi ananesi hisseti ama babası gelince bi kal geliyor bizimkine 😆 20+2 günlüğüm bu arada
Aysegul166 Kaktuscekirdegi aynen bizdede böyle beni tekme manyağı yapıo babası elini karnıma koyunca duruyor enteresan birisi 😂
Kaktuscekirdegi Aysegul166 benimki de korkuyor olabilir aslında eşim sürekli karnıma eğilip huhuuuu orda kimse yok mu diye bağırıyoorr😂😂