Babymomm- 2 saattir bebek karnımda toplanıyor 37 haftalığız Sanki gazım varmış gibi hissediyorum büyük tuvalsetim devamlı kızlar geçmek bilmiyor sizce ne bu
LamiyaCetinkaya Babymomm- Genelde yalancı sancılar öyle oluyor ama sen yine de sık sık oluyorsa dakika tut, o şekilde de hissedilebilir doğum sancısı
b_ylnz12 Babymomm- bende 31+3 aynısı bendede var ayağa kalktığım zaman karnım taş gibi oluyor çok geriliyor bide az bi leke geldi korktum iyice böyle bişey yaşayanlar bilgilendirirse seviniriz😢
Eddaa57 Babymomm- banada oluyo hatta şuanda bile bebek toplanıyor gibi kasılma düzenli mi oluyo yani 3-5 dakika arayla oluyosa sancı oluyo diye biliyorum benim hep düzensiz hala bende 37 haftaligim
Babymomm- Eddaa57 bende devamlı toplanıyo ama sancımı gaz mı bilemedim geçmiyor gazım varmış gibi devamlı
Babymomm- b_ylnz12 çok hareketli bu saatlerde uyuyor olurdu ama devamlı hareket halinde sıkıştırıyor sertleşiyor
sedseda Babymomm- benim genelde geceleri oluyor karnım taş gibi oluyor sertleşiyor bebek bir tarafa toplanıyor karnım acıyor baya sancı mi bilmiyorum ne ben de çözemedim kasılma gibi bir şey
Eddaa57 Bunlar yalancı sancılarmis bende 30 haftadan beri var daha gerçeğini göremedim 😁ama siz dakika tutun sıklık varsa o zaman doktora gidebilirsiniz
b_ylnz12 Edaerdem5203 tabiki bilgilendirirm ben zaten yarın doktora gidicem daha 1 hafta önce kontrole gitmiştim ama leke olunca korktum yarın tekrar gidip muayene olcam bakalım inşallah kotu bi durum olmaz :(
Eddaa57 Babymomm- muhtemelen kasılmadır ama dediğim gibi önemli olan sıklığı onu takip etmeniz gerekiyor ben bakıyorum sürekli ama düzensiz oluyo