Meryykb01 Selamlar hiç kabızlık problemi yaşamadığım halde bugün ilk defa fark ettim 1 tane meme oluşumu var kaşınıyor nasıl ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan varsa tecrübelerinizi bekliyorum geçiyor mu en azından o bilgiye ihtiyacım var 2.trimesterdeyim
bdenerigokce Meryykb01 benim geçti ama geçmediği de olabiliyormuş bi doktora git istersen Benim ağrı da yapıyordu ben o yüzden ilaç da almıştım
MelteM2cck Meryykb01 aynı durum bendede var. Kabızlık yaşamadım ama meme var. Dogumuma 15 gün kaldı. Doktorum procto glyvenol Krem verdi biraz olsun rahatlatıyor. Doktoruna danış mutlaka sanada yazar.
gul-lale1 Meryykb01 doğuma 2 3 ay kala oldu bende de doğumdan yaklaşık 1 ay sonra geçti. Siz de krem filanla belki rahatlata bilirsiniz
MF0127 Meryykb01 merhaba malesef bende yaşıyorum bu durumu makyaj pamuguna kantaron yağı sürüp o bolgeye yerleştirdim gece uyurken sabaha küçücük kalmıştı. Hiç doktoruma söylemedim iyi gelince.
Meryykb01 Ay inşallah teşekkür ederim aspirin ezin sürün yazan olmuş Google da ama acılı oluyormuş korktum onu yapmaktan ilk kontrolümde sorayım dr ye
bdenerigokce Meryykb01 merhem evet ama ismini hatırlamıyorum yanlış olmasın, o yüzden gitseniz iyi olur
Gul2727 gul-lale1 benimde ilk gebeliğimde son haftalarda olduğunu fark etmiştm çok korkmuştum doğum sonrası geçmedi doktora gösterdim doktor ameliyatla geçer dedi tabi hamile olduğumu öğrendim ameliyatı yapamadım doğumdan sonra yapacağım işkenceden kurtulmak istiyorum biranönce😣
rahmeyaz1 Bende de var ve kanıyor memeler doktor genel cerrahi ile görüşelim riske atmayalım sezeryan olsun doğumun dedi malesef
Meryykb01 MF0127 ayy kurtuldunuz inşallah eşimi bugün aktara göndereyim kantaron alsın marka önemli mi?siz ev yapımı mı kullanıyorsunuz yoksa hazır mı
Ozlemgokce bende de var ağrı sızı yok ama kaşıntı oluyor çıldırtıyor bazen beni normal doğuma engel mi acaba bu ıkınmanın etkisiyle patlama riski var falan demişlerdi bana
MF0127 Meryykb01 benim ki el yapımı olandan canım evet dünde tekrar şişme vardı tekrar uyguladım bugün ağrım sizin yok inanılmaz etki ediyor artık tamamen yok olana kadar uygulamayı düşünüyorum. Ben geçenlerde küçüldü diye tam geçmeden yapmayı bırakmıştım tam geçene kadar uygulayacağım artık.
Tezgel Meryykb01 merhaba kantoron yağı fayda ettimi acaba ? 37 haftalik oldm normal dogum bekliyorum ama basur cok kotu oldu ve meme gibi sisti orasi