BerilGzl Berilikom bir de 60 kilo olmuşum 52 ile hamile kalmıştım sizin durumlar nasıl ☺️ Aynı haftadaysak konusalım azcık☺️
BerilGzl Başıma hiç gelmez diyordum siz de dikkat edin kızlar bastığınız yere.ayakkabınızın tabanı düz olmasın havalar soğudu iyice yerlerde gizli buzlanma oluyor :(((
Deletedmom128 BerilGzl Benim de en korktuğum şey kayıp düşmek. Allah yavrularımızı ve bizi korusun 🙏 Dikkat etmek lazım . Apartman girişleri merdivenler fayans oluyor oralarda çok kayıyor
BBusraa BerilGzl Ben daha erken haftalarda kızıma hamileyken düşmüştüm merdivenden 2 basamak kadar çok şükür birşey olmadı. Bence kanamanız vs yoksa iyidir ama yine de ihmal etmeyin sorun doktorunuza isterseniz
Berilikom BerilGzl beni hiç sorma 64 ile başladım 84 olmuşum daha var ayımız doktorum çok kızıyo geçen cuma gitmiştik 1504 müş kilo 37 cm di tam haftasıymış Şubat 15 gibi alırız dedi sizin nasıl durumlar😘💙
SedaYldrm BerilGzl az almışsın canım bende 31 haftadayım 15 kilo almışım 64 ile hamile kalmıştım 79 olmuşum nasıl alıyorum onuda anlamadım ama çok hızlı oldu
Ekobero85 Bende düşmüştüm karnına darbe almak çok tehlikeliymiş Allahtan karnıma bişey olmamıştı gittim çok şükür iyiydi 🐣geçmiş olsun sizede
2kizannesi- BerilGzl akşam acile git olmazsa, kadın Doğum Hastanesine git nerde oturuyorsun? Üsküdar da Zeynep Kamile git yada özel hastanelerde doktorlar 6-7ye kadar falan duruyorlar hastaneyi arayıp sor istersen