amayinedeiyiilerledim 956733 merhaba memnun oldum 🤗 bende Büşra hanıma gidiyorum. O da eşimi alıyor içeri, ilgisinden vs memnunum bende 🫠
Yeldan _gulfer Yüreğir devlet hastanesine gidiyorum ara ara Orhan narpay bey var aşırı ilgili bilgili bir doktor. Özelde de altınkozaya gidiyorum Fatma hanıma. Doğumu Fatma hanımla birlikte yapacağım. 32 haftalığım şu an
Mustafaalpereninannesi Galya15 ben Ankara’da gittim doğum yapalım da çok olmadı eşimle birlikte giritorduk Dr yanına hepte öyle oldu doğum yaptım 7 de gece 12 kadar eşim yanımdaydı durumu izah ettik kimsemiz olmayınca eşimi aldılar refakatçi olarak
Yenidenanne_ 2melkannesii Merhabalar bende kdirlide oturuyorum hangi doktora gidiyorsunuz ne kadarlık hamilesiniz bende bir dafa gittim devlet istediğim halden ultrason görüntüsü vermedi
2melkannesii Yenidenanne_ merhaba Eda Sevinç Aslan hanıma gidiyorum 9 aydır ilk muayenelerde fotoğraf verirdi son haftalardayim 37 haftalık olduk şimdi ultrasonu oteldeki gibi değil bebek sığmıyor yüzünü göstermediği için fotoğraf veremedim dedi geçen 🤔
Ikimelekannesi_ Galya15 Bnim eşim muayeneye her seferinde geldi.iki seferde ntsye glip yanımda durmuştu.ahh keşke refakatçi olarak da kalabilme 🤲bu son gidişimde soracağım çünkü başımda duracak kimsem yok
Cennet-polat Galya15 alınmıyor çünkü siz tek olmuyrsunuz benim gördüğüm kadarıyla birine bakılırken diğerinin bilgilerini sekreter alıyor yani en az iki kadın icirde oluyor erkeklerin girmesi yasak
Gamze_yildirim Galya15 İzmir’de devlet Hastanesi’ne gidiyorum gayet de normal şekilde eşimle muayneye giriyorum bı tek nst ye girmiyor
Bennureyla Galya15 evet hatta benim gittiğim hastanede polikinlik sınırları içine bile alınmıyordu 😅 koridora bir erkek girince tüm kadınlar bağrışmaya başlıyordu ksjdksjdj
Yenidenanne_ 2melkannesii bende ona gittim kalp atışını duymaması alttan muayene etti yüne duyamadı 7+2 de ultrason görüntüsü de vermedi cihazlar iyi değil diye düşündüm ikili testi orda mı yaptırdınız beni çağırdı ama kararsız kaldım
2melkannesii Yenidenanne_ kalp atışını duymadığı için vermemiş olabilir ben 6+4 te gitmiştim duymuştu görüntü vermişti 1 ay sonra tekrar çağırmıştı 🤔 evet ikili test şeker yüklemesi falan hep yaptırdı
Yenidenanne_ 2melkannesii Doğumu devlette mi yapacaksınız normal mi sezeryan mı Teşekkür ederim bu arada
Yenidenanne_ NeslihannBry Doğumu devlette mi düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı Teşekkür ederim bu arada
2melkannesii Yenidenanne_ devlette düşünüyorum ilk doğumum normaldi bunda da kalp rahatsızlığım var ve bebeğin suyu sınırda o yüzden ne olacak bilmiyorum 🙇🏻♀️