dilek_turkan_14 Seydoss aynen canım koy sen ger ihtimale karşı benim ev ile hastane aram çok olduğundan hemşire koyup da git senin için daha iyi olur dedi anlık yatış verirlerse diye dedi benim de kızım olacak bakalım ne zaman gelecek prensesim 🌸🫢
Seydoss dilek_turkan_14 bizimde aramız çok uzak hastane ile en mantıklısı yarın akşam indirsin arabaya eşim geri kalanları da poşetle koyarım artık ya da bi ara koyarım içine
Seydoss dilek_turkan_14 inşallah sağlıkla kolaylıkla çok bekletmeden annelerini üzmeden gelirler 💗💗💗💗
Seydoss Mercimeek 37 ye bi gelsek diye diye dua ede ede duruyorum ama bir yandan da çabucak doğsun istiyorum 36 da prematüre sayılıyormuş evet inşallah bebisiniz kuveze girmemiştir ve sağlığı iyidir kilosu normal olanlar prematüre de olsa kuveze girmiyor diye okumuştum
Mercimeek Seydoss inşallah dayanır güzelim :) 9 gün kuvözde kaldık maalesef solunum sıkıntısı kanda enfeksiyon vardı ama elhamdülillah şuan kucağımda q
Seydoss Mercimeek sağlıklı olsun geç olsun önemli değil çok sevindim kötü günleri atlatmışsınız ne güzel sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah 🌸
Seydoss Gozdecaner hastane uzak eşim ile gidiyorum genelde kayinvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz ama ona demiyorum haftasonu annem gelecek bundan sonraki kontrollere onu götürürüm yanımda
Bestelim Ben de 37+1 haftalığım ara ara sancım oluyor geçen hafta nst de sancı da çıktı ama açıklığa bakılmadı bi kaç gündür iyiydim ama şuan belim çok ağırıyor ve bebek karnımda toplanıp sertleşiyor çok korkuyorum ikinci doğumum olacak
Bestelim Seydoss sancı çıkınca açıklığa da bakıyorlar ama ben kabul etmedim eğer kötü olursam tekrar gelirim dedim bir haftadır iyiydim ama şuan sancım var yine
Htcanne Seydoss dinlenme ile ya da pozisyon değiştirmeye geçen ağrılar doğum sancısı değildir korkmayın Bebek büyüdükçe ağırlığı artıyor ona bağlı belde kasıkta ağrı oluyor.
Seydoss Htcanne dinlenme ile geçiyor ama ayağa kalkınca tekrar başlıyor normalde böyle olmazdı o yüzden kafam karıştı benimde
inci_6007 Seydoss doğum sancısı amuda kalksan bile geçmez pozisyon değişince duruyorsa yorgunluk veya yalancı kasılma ☺️
Seydoss inci_6007 37. Haftadayız çok erken degilmi sizce yalancı sancılar için 40 da doğuracak olsam 40 a kadar olurmu veya sezeryan olsak bile bu sancıları sezeryan gününe kadar yaşayacakmiyim ki oyyy oyyy keşke hemen doğsa
Mercimeek Peri-06 evet kuzum alındı maalesef ama ben çok fazla sancı çektim panik atak geçirdim doğumda ondan oldu büyük ihtimalle
inci_6007 Seydoss balım 32/33 de bile oluyor bı de 26/27 de gelen var.tarcin kuru üzüm hurma tuketmemeye çalış