Babyy21 Merhaba 39 haftadayız. Doktor normalin zorlayacağını ve uzun süreceğini söyledi kafa iriliğindem dolayı sezeryan daha rahat olur gibi konuştu. Napmam gerekiyo bilmiyorum
naneliseker_ Babyy21 doktorunuz en iyisini bilir. Bence dinleyin. Bende sezeryen oldum gayet iyi geçti
Gizemyldz-1997 Babyy21 valla bana da söyledi şu an bekliyorum ama ablam baya zorlandı baya da dikişi oldu keşke sezeryan olsaydım dedi ben de cumartesi gidicem kontrole bakalım olmazsa sezeryan olcam
Zynpalty Babyy21 bence bebeğim kafası iri. Kendinizi normal doğumda çook yıpratacaksınız ve kestiğiniz çok olucak kesik çok oluncaya bi ameliyat olmuş gibi çok yatıcaksınız sezeryen olmak daha mantıklı
TugbaOmerCucuk Babyy21 genel olarak bisey merak ediyorum. Niye herkes sezeryana karşı da normal olsun diye direniyor. Ben doktor ne derse onun dediği şekilde ilerliyorum şuan erken doğum riskim var ama olmasa da gene doktor ne derse onu dinlerdim. Kafası büyük demişsiniz neden iki acıyı birden çekiyim ya orda sıkışırsa ya da vakum yapmak zorunda kalınırsa çatı darsa hazneye gelemezse bir sürü durum var normal yap diyenler nasıl birini o kadar emin yönlendiriyor anlamıyorum. Bebekle benim için sağlıklı olanı bi başkası nasıl yönlendiriyor doktor ya da ebelerden daha tecrübeli olabilir mi kaç kere doğum yapmış olabilirler ki ? Genel olarak anlamıyorum yorumları da.
YoncaD Babyy21 benim ilk bebegimde catim müsait olmasina rağmen bakmadan hadi sezaryen yapalim bitsin gitsin diye konusmustu bende hayir dedikten sonra cati muaynesi yaptiginda aaa catin cok iyi sen dogurursun felan demişti. Bazıları beklemek istemedigi icin sezaryen kolaylarina geldigi icin oyle diyolar. Ben sezaryen ol demesine rağmen normal dogum istedim ve yaptim. Herhangi bi komplikasyon yoksa normalde istiyorsan bence doktoru dinleme. Birazda senin ne istediğine bağlı tabikide
Damlacaa Bebegin sağlığını etkileyen bi durum yoksa bekleyebildiginiz kadar bekleyin bence olmazsa zaten sezeryan olur mecburi. Denemeden direkt yonelmenizi onermem , Allah bir avazda kurtarsin 🫶🏻🙏🏼🤍
Elifgokce TugbaOmerCucuk çünkü insan emin olamıyor yalandan yere söylüyor gibi geliyor sezeryan çoğu doktorun işine geliyor anne de stres olup yapmam sanıp kabul ediyor bence normal doğumu destekleyen başk doktora git sonra kararını ver özellerdeki doktorların bir çoğu maalesef sezeryancı aynı olayı bende yaşadım
Babyy21 TugbaOmerCucuk ben sezeryana karşı değilim sadece normale çok odaklanmıştım sonuna gelipte böyle deyince hayal kırıklığı yaşadım. Birde Dr biraz sezeryan yanlısı gibi geliyordu başından beri o yüzden de emin olamadım kafa karıştırmaya çalışıyo gibi geldi
Zynpalty Babyy21 normal. Doğum yapıp dikişi çok olanlar die bi post var biraz okuyun kadın normal doğum yapmış belkide zorla yani okuyunca ne demek istediğimi anlicaksınız
Twochildren Babyy21 doktor öyle diyorsa kesinlikle dediğini yap hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah