Gzde95 38+4 hafta sabah 4.30 gibi suyum geldi şuan da ara ara geliyo ama sancı yok. Ne yapmalıyım acaba :/
Nisam2008 Gzde95 benimde 1 de geldi sancım yoktu hemen hastaneye git canım ven az önce doğurdum darısı sana rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️
Seyhan34 Gzde95 belkide sen hissetmiyosundur sancıyı su geldikten sonra bebek susuz kalmamalı doktora gittiysen ne dediler bide para eksik demişsin özelde mi yapıcan doğumu
svmeybgl Gzde95 yaaa buda soru mu gerçekten ? Su geldikten sonra 17 saat içinde Doğum bir şekilde yaptırılmalı ya da daha kısa sürede kişiye göre değişir . Böyle soruları görünce gerçekten üzülüyorum 🤦🏻♀️ Lütfen takipli olduğunuz hastaneye hemen başvurunuz
Anneyimm Gzde95 ben de post acmstm 38+2 de sancisiz ağrısız su gelmesi az az gittim ama gitmez olaydm afdrsnz agzma sctilar agrn sizin tehlike yoksa yatis kabul etme ben etmedjm ama zorla yats verdi kisa kisa anltyrm suan 6 gun oldu sezeryan oldum simdi dunyam askmbitanemmm canim evladım kucağımda
Gzde95 [bilinmeyen] gidiyorum zaten de 30u için gün verdiler para eksik kaldı doğum için suyun şimdi geleceğini tahmin etmedik. Doktorumla da sürekli görüsüyorum zaten hiç sancı yok ondan dolayı anlayamıyorum 21 yaşında ilk çocuğum tedirgin oldum olay bu
Ayse1 premsesanasi [bilinmeyen] bence böyle olması keşke kızı dövseydin . Bilmeyebilir bilip de panik olabilir .burası senin ego tatmin etme yerin mi
premsesanasi Gzde95 Parası önemli değil siz hastaneye gidin yine de. Para eksik diye koridorda bırakmazlar sizi. Eşiniz tamamlar bi şekilde.
Bebeka [bilinmeyen] aylin hanim bilmeyebilir ilk dogumum diyor. Benimde dogum sancilarim baslamisti sezaryen günümün gecesi. Ama ilk kez anne oluyordum bilememistim sancim tuttugunu çünkü sezaryen de erken alındığı icin. Bencr biraz daha ılımlı davranalim birbirimize zaten farkli bir donemden geçiyoruz hepimiz. Sevgiler
Gzde95 Teşekkürler hepinize gidiyorum zaten şuan para eksik kaldı doğuma almazlar diye çok korktum sadece :/
premsesanasi [bilinmeyen] Yine de nazik olun belli ki heyecanlanmış unutmuş okuduklarını veya stresten ne yapacağını bilmiyor. Germeyelim biz de kadını
Nisam2008 Gzde95 cnm sen parayı düşünme bir şekilde hallolur önemli olan bebeğin ve sen.Suyun geldiyse birazdan sancında gelir muhtemelen.Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Seyhan34 Gzde95 allah bir avazda kurtarsın canım parayı falan boşver artık para bir şekilde ayarlanır öncelik sen ve bebişin sağlığı
edaozdxx [bilinmeyen] kusura bakmayın da burada sağlık postları açanlar da tıp mezunu insanlar değiller. O an yaşadığı durumla buradan bilgi almak istemiş arkadaş. Buna bu şekilde acımasız bir şekilde tepki göstermenizi anlayamıyorum. Kendinizi iyi ilan etmeye çalışsanız da şu an çok kötü bir profilden bakılıyor size.
Gzde95 edaozdxx teşekkür ederim derdimi anlatamadım hastaneye gidiyodum zaten sadece bilgi amaçlı sordum oturup suyun başını bekleyecek halim yoktu
edaozdxx Gzde95 Allah yardımcın olsun canım benim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Ne kadar sakin olursan o kadar rahat olur herşey diyorlar :) Benim de ilk bebeğim olduğundan tecrübesizim. Haberdar et bizi olur mu son durumdan...
premsesanasi [bilinmeyen] haklısınız tabi ama şuanda haklı olmak bir işe yaramaz veya onu azarlamak zamanı geri getirmez doğru yolu göstermek düşer bize sadece 😊 Inşallah bebekte sorun yoktur, gidiyormuş hastaneye
Deletedmom6666 Ay kızlar ne uzattınız ama... kadın bu bölümü tam da yerinde ve doğru soruyla kullanmış. Kaynanam kötü eltim şöyle akıl verin diye post açsaydı yağlayıp ballardınız dedikodu var orda çünkü... kadının zaten eli ayağı birbirine dolanmış belli yaşı da küçük onu germek ne haddinize... anlıyorum hepimiz hamileyiz hormonlar tavan bazen çok saçma yerlerde çok saçma çıkışlar yapabiliyoruz ama bunu evimizde yapsak daha doğru olur bence