svncgldgn Nur80 olabilir tadını ben bilmiyorum doktorum bu şekilde tabir etti bende istemiyordum zaten bu şekilde takip ediyoruz biz bir sıkıntı da yok şuan
rich_mom Annesii23 cok geçmiş olsun ben bayılani hiç duymadım o yüzden söyledim doktor önce kana bakıp ona göre doz verseydi keşke 75 ml fazla gelmiş olabilir
Esraelis Aleyna_88 bizim büyükler bile bilir önermiyorlar tıp gelişmiş olması rağmen o şeker suyu icince zaten seker çıkıyor sende annem hep dio o Hatayi yapmayın kadin seker yoktu şeker çıktı ben kndimce önermiyorum annem yasadiklarindan daha cok bliyorum
Aleyna_88 Esraelis canım seni büyüklerin ya da annen doğurtsun o zaman 🤗 tıp çok gelişmiş ama büyükler daha çok biliyor ya madem hiç riske girme bence 🤭
Aycskn myonlychance Belki biraz stres altında yaptıysanız testi etkilemiştir sizi ben çevremde denilene göre çook rahat bir şekilde yaptırdım testi sadece damarlarım kolay bulunmuyor kan verirken zorlandım o da hayatım boyunca yaşadığım bir sorundu
Smy38 myonlychance nasil zordu anlamadim.🫢 Ben de yaptirdim üstelik şekerli şey sevmedigim halde bana şekeri az geldi içeceğin😁 kan verip iki saat bekleyip tekrar kan verdim biraz sekerim veya tansiyon düştü ondan sonra iyiydim.korkmaniza gerek yok ki
rich_mom Annesii23 aaaaa cok fazlaa normalde 75 lik yapiliyo ondan demiştim ben. Niye öyle bisi yapmillslar ya