myonlychance Bana da hemşire kusarsan söyle dedi. Yani olabilen şeyler bunlar. Bu bayılma konuları yüzünden tek gitmedim. Zaten benim tansiyonum düşüktür hep. Dedim ben bunu içersem bayılırım kesin 😅 Sonra içtim. Tadını nedense aşırı tatlı bisey bekliyordum ama koladan daha az şekerliydi içmesi rahattı benim için. Bide ben rahatsızlığımdan dolayı öğlen gittim, seker yuklemesi yapıldı, saat üçte verdim kanı. Ben tabi kendimi kötü hissettim çünkü geceden beri açım, bi fena oldum ama o kadar saat dayandım valla helal olsun bana 😅 sonra isim bitti açlıktan sinir bastı beni. O halde araba kullandım, eşim direk işe geçti çünkü. Ben sana göre çok iyi bir süreç geçirmişim. Buda benim deneyimim, bünyem bu kadar basit. Ayrıca başlıkta bisey yok, zaten detayında anlatmışsın. Bazı şeyler boşa büyütülüyor sıkma canını. Bide ben o gün şunu düşündüm. Ben normalde çok tatlı yerim. Yani bu kadar tatlıyla aram iyi olduğu için mi etkilenmedim acaba? Mesela senin tatlıyla aran yoktur, şeker yüklemesi yaptırınca fenalaştın. Ben bunu da düşündüm açıkçası. Tatlı yiyen ve tatlı yemeyen kişilerin şeker yüklemelerindeki problemleri bununla ilgili olabilir mi acaba dedim.