Herkese çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için kürtaj öneren hanımefendi de kötü bir şey söylemedi aslında. İlk öğrendiğim an benim de aklımdan geçti. İdrar testi ile öğrendim ilk. Ertesi gün yani dün doktora gittik eşimle. O da hiç ihtimal vermiyordu. Doktor kese boyutunun 5 hafta 5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi. Son adet tarihimi de hatırlamıyordum tesadüfen arkadaşıma 28 aralıkta karnım ağrıyor hastayım demem üzerine bi tarih verebildim ama doktorun söylediği tarihi de referans alınca 27 Aralık gibi hamile kalmam gerekiyor. O da ilginç geldi. Henüz şokta olmamız, gebeliğin devamını isteyip istemediğimiz konusunda doktor da çok emin olamadığından kalp atışlarını dinletmedi. Ultrason görüntüsünü de önce kararınızı verin öyle alın dedi. Ordan eve gelince zaten isteyip istemememin çok da önemli olmadığını düşünmeye, bizim çağırmamamıza rağmen onun gelmesinin bi sebebi olduğuna, ona kıyamayacağımıza karar verdik. Ama ona rağmen hala çok farklı be be anlaşılmaz düşünceler içindeyim