littlefish Benim de 22 Subat sabah 8.30’da sezaryenim. Heyecan, korku, stres, mutluluk hepsi bir arada 🤭🫠
H1tce2 genc2kizannesi devlet Hastanesi’nde isteğe bağlı sezeryan olmuyor işte olsaydı keşke eminim ki herhangi bi problem çıkmazsa eğer inatçı kızım gelmezse öncelik suni sancı olur diye tahmin ediyorum inşallah bi sorun çıkmasın da suni sancıyada razıyım sağlıklı olalım ikimizde gerisi unutulur nasıl olsa
genc2kizannesi H1tce2 bende devlette doktorumdan sezeryan olmasını istedim sezeryan yaptı , çoğu devlette olmuyormuş tabi
MomsE Melda02 10 ve 17 şubata randevumuz var sanırım ikisinden birinde görüşeceğiz anestezi doktoruyla da
H1tce2 genc2kizannesi hain doktorlar 🤭 ya ben özellikle kordonları bağlatmak için istiyorum sezeryani onuda kabul etmedi bana denk gelenler hangi şehir
Eminefidan H1tce2 ben de 38+0 benim kızın da gelmeye niyeti yok galiba hiç bir. Belirtim yok şimdilik 🌸
H1tce2 Eminefidan benimde yok geçen gün iki üç gün sırtım ağrıdı oda geçti şuan full şekilde bomba gibiyim doğum öncesi hafifliyor kadınlar ama ben tam tersi akşama kadar uyusam yok dmem daha hantal oldum 🤭🤭
Aslii- 38 olduk 2.hamilelik birincisi 41 haftada doğmuştu bakalım bu ne zaman olacak hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah herkesin
Eminefidan H1tce2 ayy ben de öyleyim kafamı bir yere koyayım yeter ki😄 hemen uyku moduna geçiyorum iyice tembellestim 🌸
Srfe01 genc2kizannesi Oğlumu 22 Şubat’ta doğurmuştum balık burcu çok merhametli ama çok zor bir çocuk