Linakiz1903 Gizem9688 bende Gizem bu arada 🥰 ben yaptıramıcam onu sanırım ikili taramadan da çok korkuyorum 😔 çok fazla yanlış bilgi veriyor
Gizem9688 Linakiz1903 yaa 😊 imkan varsa yaptir ama tabiki imkan yoksa yapacak bir sey yok. Ne hissediyorsun cinsiyeti? Ben hep oğlum olur diyordum ama hamile kaldığım günden beri kız hissediyorum. Babası ise rüyasinda erkek görmüş erkek diyor. Bakalim kim kazanacak. Iddiaya mi girsem 😂
Linakiz1903 Gizem9688 biz kız olsa taraftarıydık ama eşim hamile kaldığım günden beri kesin erkek diyor hatta ismiyle seslenmeye başladı 😅 bende kız diyorum 🥰
Gizem9688 Linakiz1903 ay biz kedimize bile isim koymak icin 2 ay kararsiz kaldık. Cocuga hayatta isim seçemeyiz. 😂😂 Ama bizimki de oyle. Kiz istiyor ama rüyasinda erkek görmüs oğlum diye sesleniyor 😂😂
Gizem9688 Yenidenanne_ ben de ben de sezeryan olacağım icin agustos bekliyorum. Saglikla gelsinler ınsallah. Cin takvimi bazi yerlerde kiz bazi yerlerde erkek diyor emin olamadım. Ben kız hissediyorum babasi erkek diyor 😂 bakalim nasipse öğrenecegiz saglikla gelsin tüm bebişler de cinsiyet ikinci planda
Linakiz1903 Gizem9688 erkek için seçtik çok şükür Yağız Selim ❤️ kız için karar bende kararsızım hala 😅😅
Buseirgit Meltem3421 13+5 olduk bugün geçen 12+2 de doktorum erkek dedi iki kızım var değişmezse birde oğlum olcak inşallah 2 Ağustos eşimin doğum günü bende sezaryen günümü o güne almak istiyorum bebiş durursa 😊
Meltem3421 Buseirgit hayırlısı olsun inşallah bizde bugün 12+4 olduk benmde 2. Hamileliğim 1 tane oğlum var hep Allahtan hayırlıssnı istedim bakalım 2 hafta sonra gidecem bende
Sarina98 ben 2 haftaya ogrenecegim inşAllah, benim oğlumda ağustosdu. 2ci de öyle olacak inşAllah görelim nedir ne değildir 😊 merak ediyorum açıkcası
Gizem9688 Linakiz1903 erkekse ismiyle yasasin cok guzel isim secmissiniz bence 🙏 tabi kızsa yapacak bir sey yok saglikla gelsin de 😂 bizde ne kiz ne erkek asla isim konusu konuşulmadi bile henüz. Ama eminim cinsiyetten sonra tek gündemimiz isim olacak. Anca seçeriz 😂😂 herkes kediye bile isim koyamadiniz siz secemezsiniz diyor 😂😂 koyduk da tabi biraz gec oldu 😂 cocuga da doğana kadar seçeriz herhalde. Ben bu alya mila alin falan öyle isimler sevmiyorum hic. Daha dogadan daga anlamli isimleri seviyorum ama hala hic icime sinen olmadi. Kolay gelsin hepimize 😂