Bllackrosie aynı haftadayız bizde 35+3 üz bugün pazar günü benimde şiddetli bel ağrım oldu hafif regl ağrısı gibi kasıkta ağrı oldu ama belde çok yoğundu nst çekildim ve 20/22 derken bian 28/30 /29 oldu sancılar sonra bu normal dediler eve yolladılar şiddetli sancı çıkmadı bugün tekrar aşırı derece sırt ağrısı bel hafif kasık hafif ve karında sertleşme gerilme olarak gittim yine nst çekildi bian Ağrı yerinde 30/40/50/60 derken 100 çıktı ama bebek hareket ediyor ondan dedi oradaki kız sonra 20/22 lere indi ağrı gene 2 defa pik yaptı yalancı sancı dediler ama bende pik yaptığında aşırı yoğun ağrı hissetmedim doğrusu sonra doktor nst baktı dedi çatı muaynesi yapacaktım hiç ellemeyeyim riske atmayayım sen dinlenmeye devam acil bisey olursa gel dedi ben kafasını aşırı aşağıda hissediyorum ama doktor aşırı aşağıda değil normal seviye de dedi anlamadım gitti yani psikolojik olarak çok etkilendim bu hafta bu ağrılardan dolayı ha geldi ha gelecek gibi böyle kalkarken kasıklarım bayıto karnımın içi acıyo kasılmam çok yani erken gelecek hissiyatı var bende çok hayırlısı sağlıkla gelsinler