Bllackrosie 35+3’üm şuan. Pazar günü çok sancım vardı karın boşluklarımdan kasıklarıma doğru bıçak saplantısı gibiydi. Acile gittim nstde sancı çıktı doktor muayene etti 1 parmak açılma var dedi. Araştırma hastanesine sevketti. Araştırmaya gittim orada sancı çıkmadı açıklık aynıydı. Servikal kısalmış dedi. Bebek baş geliş dedi. Akıntım çok fazlaydı son birkaç gündür enfeksiyonun var çok fazla dedi suya katılmalık toz ilaç verip gönderdi. Sancın artarsa karnın kasılıp sertleşirse hemen gel dedi. Ordaykende karnım sertti minik hanım sürekli kasılıp ittiriyor. Şuan bile taş gibi🫠 böyle bir durum yaşayan oldu mu. Ne kadar sürede doğum oldu. İlk gebeliğim ister istemez hem tedirginim hem korkuyorum. Ne yapıcam nasıl yapıcam diye🥺
Halenuryildiz1 Bllackrosie zaten sancı düzenli ilerleyince açılma da aynı şekilde ilerliyor sen sancılarını takip et bence canım 💕
Annesiiivebebek Bllackrosie bende şu an dedıgınız gıbı karnım sertleşiyor 1bucuk cm açıklık var arada gıren sancılarım var ne olacak bılmıyorum
Sumeyye_s İki cm açıklıktan 1 hafta sonra doğurmuştum ben oğlumu doğumdan bir gün öncede nişan gelmişti
Bllackrosie LamiyaCetinkaya bizde sancı çok oluyor kasılıp sertleşmede. Haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar bekle diyorum bebişe😂 dinlerse tabi
LamiyaCetinkaya Bllackrosie nst çekildi mi çıkıyor mu sancı ? Benim de yalancı sancılarım çok oluyor ama 4-5 gün önce sadece 1 tane 100 üzeri sancı görüldü, çıkmıyordu daha önce 😐
Bllackrosie Halenuryildiz1 takip ediyorum canım gündüz ara ara oluyor geceleri vuruyor 3-4 dk sürüyor neredeyse kesildiği an uyumak istiyorum uyumazsam kesilmicrkmiş gibi bi his oluyor içimde. Karnımdan kasığa doğru yanlarıma bıçak saplanıyor gibi belimin yanlarına vuruyor birde oturtmuyor yürüme isteği oluyor sancılarım azalınca uyuma isteği😅aşırı gerginim nasıl yapıcam nolucak diye😂
Bllackrosie LamiyaCetinkaya acile gittiğim gün nstde çıktı alttan muayene edildi servikal uzunluk kısalmış denildi çatı muayenesinde açılma 1 parmaktı daha gitmedim doktora. Kontrolümde 23’ünde bekliyorum 🥺
LamiyaCetinkaya Bllackrosie Haftanız biraz erken ama riskli de değil en azından, bazen böyle olup haftalarca duruyor bebek, benim ilki de aynı şekilde gününü doldurdu, bu da 38+5 oldu bile 😁 Dua edelim doğsa bile birazcık beklesin sizinki de 🌸
Bllackrosie LamiyaCetinkaya gerçekten öyle içeride durması daha iyi😂 37’i atlatalım diyorum cumartesi 37 oluyoruz doktor kontrolümüzde 37+6. Dayan kızım acelen ne diyorum geri tepikliypr😂 hiç sözde dinlemiyor. Karnımda çok aşağıya düştü her gören 1-2 haftaya kalmaz gelir diyor🥲