elifdiyorkii 1palyaco hamile kalmadan 4 ay önce bandana almıştım hep oğlum olacağını hissetmeme rağmen🤭 Ve iki hafta önce kız olduğunu öğrendim🌸
birLinaannesi 1palyaco öğrenince eşimle dayanamayıp zıbın almıştık “ annem beni çok seviyor ve babam beni çok seviyor” yazılı iki tane zıbın😂 Çok tuhaf hisler.. ilk gebelikteki heyecan hiç bir şeye benzemiyor gerçekten. Şimdiyse kızımın her şeyi bitti sayılır 🤲🏻🥹
Buket09 Cinsiyet bilemediğimiz için babasının kuzusu yazılı tulum almıştık annemde gri bi ana kucağı almıştı 🥰🥰
eceyc314 1palyaco oğlumda patik almıştım. Şimdi kızıma hamileyim. İndirimde abisine kazak alırken muslin bez aldım. Ama elim pembelere hala gitmiyor alışkanlık onuda krem aldım😅
annelik_4 1palyaco ilk emzik almıştım kimyasalla sonlandı tekrar hamileyim 23 haftalık oldum 12 haftalıkken hastane çıkışı aldım sonra zaten yavaş yavaş alisverise başladım☺️
Ozgeunuvar 1palyaco eşimle artık bebek düşünmeye başlamıştık ama daha kendisi yoktu piyasada beşik almıştık ilk 😂😂 fiyatlar artacak diye