deryaa_milena 1palyaco ilk puffy battaniye ördüm sonra da iki tane kitap aldım 🌸 cinsiyeti belli olunca başlarız alışverişe 😇
Lumlum 1palyaco biz cinsiyeti öğrenince e bebekten hastane çıkışı ve 6 tane atlet aldık 3ü yenidoğan 3ü 3-6 ay arası dün de cigitten bi hastane çıkışı aldık 🙈 İnşallah doğuma doğru alacağım asıl ihtiyaçlarımızı :)
Leyla1993 1palyaco ilk kızım için çorap falan ikinci kızım için dün aldım bebek arabası 5-6 güne elbiselerini alicam hepsini yatağı var üstüne sericeklerimi yeni alicam bu kadar bu sefer çok bir şeyler almicam zaten ablasindan kalma goymediyi elbiseleri var
Nrsn2024 İlk bebek patigi aldım..cinsiyet belli olmadığı için beyaz tercih ettim..annemlere bebek haberini patik ve ultrason kağıdını vererek supriz yaptik🥰
morpaqatya9 1palyaco Geçmiş olsun sende benim gibi olmuşsun 🥺💐 bende çorapla mendil almıştım kürtaj oldum. Şuan yine hamileyim ilk 11 parça kıyafet aldım 😌
1palyaco morpaqatya9 teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun . Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi😍🌸
Kbr-ozcn Cinsiyet öğrendikten sonra beşiğini ve dolabını uyku setini aldik 🥰🤭sonra bez alt açma örtüsü detarjan pisik kremleri kolonyası emzik biberon muslin örtüsü eşofman takımı zibinlari askılık eldiven ağız mendili islak mendil zeka kartları fln aldik 😁