Medusa tesbihlibebek ağda ile alıyorum ben hep, hamile kalmadan önce de alıyordum. Tüylerde bi azalma oldu bende iki ayda bir alıyorum anca çıkıyor hatta çıkmıyor bile çoğu 🤷🏼♀️ Sonradan çoğalma gibi bi durum olur mu?
Efsanem Medusa Hangi agda ile yapiyorsun canim marka varmi ben epilyator ile yapiyorum ama canim cok yaniyo agda duydum da emin olamadim hangi markalar iyi diye
tesbihlibebek Medusa ağda her türlü iyidir bacım azaltır diyorlar ama bi arkadaş demiş ya hangisi olduğu önemli bazılarının içerine kıl kökü besleyen şeyler de koyuyorlarmış
Efsanem Bskrt Dusununce de zararli gibi geldi ama yaptira bilirsin diyenleri dusunemeden gecmiyorum beklicez o zaman saglikli olsun da yeter 🙏🙏
Medusa Efsanem ben ağda epilatör karışık yapıyorum aslında. Sert Kısımlar var oraları epilatör ile alıyorum. Diğer kısımları normal sesu şekerli ağda ile alıyorum ama hemen siliyorum ağdayla aldığım yeri şeker kökleri beslemesin diye.
Efsanem Medusa normal sesur lu sekerli agda sorursam soylerler dimi?Fiyatlari normalmi oluyo ? .Ben yabanciyim da 😊 Azeriyim ondan dolayi guvenib aliyorum bi seyi emin olmak icin
Medusa tesbihlibebek :/ bilmem ki epilasyon aleti de aslında azaltıyor. Bi tek jilet çoğaltıyor çok fena
R_Arslan Efsanem canim bende hep lazere girdim ama suan hamileyim asla girmem. Niye risk alalim ki girebilirsin deseler bile girmemeni öneririm. Ki hamilelik dusunenlerin bile uzak durmasi önerilir
Efsanem R_Arslan Evet canim haklisin nefsim iste aklimi karistiriyor temiz oldugunu dusununce rahatina kaciyo insan zarari dusunmuyo ondan dolayi bende sordum sormadan asla gitmezdim
Deletedmom0018 tesbihlibebek ooo hiç mi almamak lazım dökülmesi için 🤦🏼♀️ napsam mahmut abi gibi gezsem mi acaba 😄 aslında sarışınım ama tüylerim bana ihanet ediyor esmermişim gibi çıkıyor namussuzlar bu ara 😂