Efsanem Merhaba kizlar ben bikini temizliyini her zaman lazer yaptirdim.Amma ki hamilelikde olmaz dediler ama bazi kizlar olur dedi kararsiz kaldim.10 haftalik hamileyim acaba lazer epilasyonun bebeye zarari varmi yaptiran oldumu hic?
Efsanem Efsanem Bazi saytlar 3 aydan sonra yaptira bilirsiniz dediler cunki bebeye temas yapmiyomus.Zarari yok dediler lutfen yardim edin zarari varmi?
tesbihlibebek Efsanem yapılmıyor tatlım avm girişlerindeki xr cihazlarından bile geçilmiyor kaldı ki lazer hiç ama hiç yavrunu riske sokma. Bende aynı dertten muzdaribim ve son seansım kalmıştı sadece hiç çıkmıyordu bu hamilelik nasıl hormonları alt üst ettiyse çıktı hep
Buss1906 Efsanem ben ilk doktoruma sormuştum 20. Haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama o doktoru çok yeterli görmedğim için değiştirdim aynı soruya bu doktorum emzirme döneminden sonraya bırakmamı söylerek yanıtladı ama ben bu doktoruma güveniyorum ve seanslara devam etmiyorum
Medusa Efsanem ben kısırlığa olan etkileri uzun vadede bilinmediği için doğurmadan bile yaptırmayı düşünmedim :/ Allah’a şükür de hemen istediğim dönemde hamile kaldım. Gebelik çok hassas bir süreç ve bence tehlikeye atma. Ultrason bile zararlı deniyorken lazer epilasyon çok sağlıklı gibi gelmiyor bana. Uzun vadede etkileri pek bilinmiyor yeni bir teknoloji olduğu için.. allah korusun bebeğine bi sakatlık verir çok pişman olursun sonra.
Poine Ben tercihen yapmıyorum. Allah korusun bir sorun çıksa vicdan azabını çekmem. Jiletle devam ediyorum hamilelikten sonra lazere devam edicem.
Efsanem Poine Tesekkur ederim bazilari olur dediyi icin aklim karisti biraz ama bebek icin dogru soyluyorsun
Efsanem Medusa Allah korusun tabiki bebeyimiz icin sabr edcez her seye bende cok arastirdim ama yaptiranlarda varmis onun icin sormadan devam etmedim hamile oldugumu bildiyim an kesdim.InsAllah sag salim bebeyimize kovusuruz
Efsanem tesbihlibebek Canim evet bende biraz onu dusundum lazer zamani cok azalma oldu simdi epilyatr la yapiyorum ama cok artim oldu belki bi kac seans a tamamile bitecekdi ama cogalma oldu napalim bebek oldukdan sonra o zaman insAllah devam ederiz 😊
Deletedmom0018 tesbihlibebek hamilelik dönemi artan tüylenme kalıcı değilmiş ama lazerle müdahale edildiğinde kalıcı oluyormuş diye okumuştum. İnşallah dökülür doğumdan sonra 😌
Efsanem Buss1906 Evet boyle soyleyen doktorlara bazi insanlar guvenib yaptiriyo ondan dolayi kafam karisti benimde iyiki soylediniz hepinize cok tesekkur ediyorum 😊
tesbihlibebek Deletedmom0018 amin demeyi çok isterdim ama o çıkan tüyleri sabit bıraksam dökülür evet fakat onu kışkırtıco bir şekilde alıyorum ağda değil diğeri artık 7 ay sonra nr halde olurum yaradan bilir 🤔😂
Bskrt Efsanem benm arkadaşm güzellik uzmanı, lazer yapıyor Hamileyken başka bölüme geçti yapması da yaptırması da yasakmış. Bence riske atmamak lazım hemde bikini bölgesi bebeğe en yakın yer
Efsanem Bskrt Dusununce de zararli gibi geldi ama yaptira bilirsin diyenleri dusunemeden gecmiyorum beklicez o zaman saglikli olsun da yeter 🙏🙏
Medusa tesbihlibebek ağda ile alıyorum ben hep, hamile kalmadan önce de alıyordum. Tüylerde bi azalma oldu bende iki ayda bir alıyorum anca çıkıyor hatta çıkmıyor bile çoğu 🤷🏼♀️ Sonradan çoğalma gibi bi durum olur mu?
Deletedmom0018 tesbihlibebek ooo hiç mi almamak lazım dökülmesi için 🤦🏼♀️ napsam mahmut abi gibi gezsem mi acaba 😄 aslında sarışınım ama tüylerim bana ihanet ediyor esmermişim gibi çıkıyor namussuzlar bu ara 😂