Esrackc msr33 valla tamamen onun keyfine kalmış 😂 Biz detaylı ultrasona gittiğimizde yüzünü göremedik doktor isterseniz haftaya yine gelin dedi. Haftaya gittiğimizde yine göremedik sonra haftaya bidaha gittik 😂😂 3 denemenin sonunda zor şer gösterdi saolsun 😂😂
Serendipity16 msr33 valla ben çikolata da yiyorum kahve de içiyorum çoğu zaman arkası dönük 😂 ama hiçbir şey yemeden girdiğimde yüzü dönük oluyor yemiyorum artık 😂
Helen07 Ebrarabla_06 biz gebelerimize yasaklıyoruz böyle şeyleri :) çikolata belki ama meyve suyu komple glikoz ve anne karnında ki bebek ve sizin için zararlı onun yerine idrara sıkışıklık evet ve kuvvetlice öksürmek karnın titrer sesten de rahatız olur pozisyon değiştirir
Helen07 msr33 biz gebelerimizi öksürtüyoruz doktorunuz hatırlatmıyorsa siz güçlü bir şekilde karnınız hop hop edecek şekilde öksürün sesten ve titreşimden rahatsız olur pozisyon değiştirir
msr33 Helen07 ben iki haftadır bir soğukalgınlığı geçiriyorum, evdeyken sürekli öksürüklerim oluyor karnıma şiddetli ağrılar giriyor, bu yüzden öksürüğü hep tutmaya çalışıyorum ya, bebeğe zarar vermez di mi?
Ebrarabla_06 Helen07 Evet canım haklısın ma ben sadece idrara sıkışık şekilde gidiyorum meyve suyu ya da çikolata zaten İstersen de tüketemiyorum ki mide bulantısı yapıyor ama idrara sıkışık gidiyorum ve o zaman benim bebiş hareketleniyor genelde poğaça simit Tok gitmeye dikkat ediyorum
Helen07 msr33 tutma eğer sağlıklı gebelikse cinsel ilişki hapşırma öksürme onu etkilemez onu önce kas sonra içinde ki sıvı koruyor her şerden ciddi darbe düşme tekme ciddi uzanma olmadığı sürece bir şey olmaz öksür rahatça tutma
asennaa Her şeyi denedim, biz de göremedik. Kaç aydır her gittiğimizde elleri zaten yüzünde hep, yetmezmiş gibi ayaklarını da yüzüne getiriyor 😀 doğunca göreceğiz artık sanırım 😀
Cennet_kusum16 Biz 28 ncı haftada gördük, görünce doktor 15 20 tane resim aldı 🤣🤣 . Detaylıda dönsün diye doktor karnıma vurup ağlattı ama yok donmemisti inatla sırtını dönüp eliyle kapatmıştı. Kendileri isteyince dönüyor 😁