Bgusta AyseElvan doktorum bana mide asidi duzenleyici bir ilac verdi hergun ac karnina iciyorum inanr misin o mide yanmalari son buldu ne istersem yiyebiliyorum salcali aci ekşi yanmiyo. 😂 doktoruna söyle uygun gorurse sana da yazsin. Tavsiye ederim.
Yasemindemirtas AyseElvan gaviscon double action (doktoruna danıs ama mutlaka öyle mal , belki miden hassastır vermez ) Elma , salatalık , soğuk süt. Gecirebilir belki biraz.
Glstn11 AyseElvan hamilelik basindan beri cekiorum bazen sut bazen tuzsuz badem bazen soda geciriyor gaviscon geciriyor ama onuda icemiorm cok kotu yarin tabletini deniycem insallah okdr kotu deildirde idare eder daha 21. Haftadayim 😠😠
Nslhnfdn AyseElvan butun hamileligim boyunca migdem yandi. Ilac sut elma saatlik geciriyordu bunlar. Masallah benim oglan sacli dogdu baya. Saci cikiyo derlerdi inanmazdim. Ben kalici bir cozum bulamamistim
Mervercan AyseElvan gaviscon diye bir ilacın meyveli yoğurt gibi olan tüpleri var omdan kullandım sürekli ve memnunda kaldım her zaman da yanımda taşıyorum o mide yanması öldürüyordu beni 🤭 bide güzel bir tarafı var ki çileklisi ve nanelisi gibi seçeneği var hangisini isterseniz kullanın bende işe yaradı umarım sizdede yarar 😍