MelodyFairy Takvime göre bat 12☺️Ne durumdasınız acaba kızlar, regl öncesi olan belirtilerim pek fazla yok sadece akıntım var bilmiyorum bu ay nasip olur mu test yapmak istemiyorum açıkçası 🤷🏻♀️14 üne kadar olmazsam eğer yaparım 🙏🏻
eminedln-27 MelodyFairy takvime göre 28ocak yumurtlama bat 12 ama ben 31 ocak yumurtlama 1 şubat çatlama gördüm. Adet tarihim ileri mi gitti? Bugün de test yaptım negatif
Ebru1234 MelodyFairy bat 12 benimde ama belirti yok suan bilmem hayirlisi olsun her seyin. Bende 15 16 gibi regl olmazsam yaparim diye dusunuyorum
Kubra001111 MelodyFairy eşimin değeri düşüktü 3 aylık tedaviyle yükseldi Doktor bize doğal yolla olması için süre vermisti olmadı bu ay da olmazsa kontrole çağırdı
Nesegull Geçen ay 3.de adet oldum kızlar bu ay henüz olmadım ayin6.si ve hiç reglim gecikmezdi sizce test yapayım mı çıkar mı
Nesegull MelodyFairy Şuan yapsam belli olurmu diye düşünüyorum 1.5 yıllık evliyiz ama 3aydir bebek dusunuyoruz sadece olursa eğer 3 ayda çok mutlu olacağım🥰
maybemom Yumurtlama 28 ocak catlama 29 ocak bat 12 test yapmamak icin zor duruyorum ben yapan var mı?
MelodyFairy Ebru1234 birlikte bekleyelim bakalım ☺️benim karnım çok ağrıyor ya normalde hep kabız olan biriyimdir böyle olunca acaba regl olcam kesin diyorum ya
Nesegull Ebru1234 3 gün gecikti test yaptım belli oldu ama sizin bat dediğiniz ne onu anlamadım ben bir ilaç vs kullanmadım