Ela2021 celileturk çayın içine yada sıcak suyun içine zencefil dograyıp atın için çok faydasını göreceksiniz
Reina celileturk 8+0 olduk, kusma değil ama uyanıp yatana kadar midem ağzımda. Bazen zorla kusturuyorum kendimi. Berbat bir his. Allah yardımcımız olsun😢
HelloooMomy celileturk Benim mide bulantım başlar baslamaz direkt ilaç aldım ilaç kullanıyorum. Hiç kusmam olmadı ilac aldıktan sonra.
Yasemince9766 Prilam diye bi ilac var doktorum yatmadan iki tane almami önerdi baya rahatlatmisti beni doktorunuzla konusup deneyin isterseniz
Yasemince9766 Hamilelikten hamileliğe de çok değişiyor iilk hamileliğimde 9ay uğraştım bundada kötü basladi ama baya iyi geldi inşallah cabucak gecer sizinkide
celileturk merimiri banamısın demiyor bana. İlk gebelikte zofer kullanmıştım. Eşim sonra eczaneye bugün 580 lira olmuş ve içinde 10 tane var sadece
celileturk Reina benim bulantı ve kusma hat safhada. Prilam 3. seviye bir ilaçmış 2.seviyeye düşürdü doktor dramamine verdi bugün ona başlayacağım. Kurtarmazsa mecbur zofer