Parsmommy asellimomm Bende elektrikli aldım henüz bebiş doğmadı inşallah sever her bebek farklı şansımı denicem😄
Beceriklianne asellimomm elektrikli belli kilo sınırı var ondan tercih etmedim. Pierre Cardin aldım manuel 13 günlük oglum mutfakta işim olduğunda koyuyorum bakınıyor bizde manuel iş gördü
Seherr44 Manuel aldım elektrikliyi bebek çok uzun kullanamıyor ben manuel aldım kilosuna göre hareket edenlerden çok daha mantıklı geldi
ilknur20- Ben Joie Serina 2 in 1 aldım henüz kullanmadım ama çok fonksiyonel duruyor 😊 titreşim fonksiyonu da var bi bakabilirsiniz sizde 😊
nih asellimomm ben mamma markasını aldım muadil olarak haftaya bebişim doğduktan sonra deneyeceğim inşallah ☺️
Anneskuzusu Hanımlar, mamma tarzı ana kucakları yenidoğan kullanımına uygun mu? Yoksa bebek doğar doğmaz değilde 1 ay kadar büyümesi mi gerekiyor? Fikri olan var mı?
Ftmklc58 asellimomm canım modeli vs uyarsa Elele kendi sitesinde şuan dormire2 modelinde indirim var 2645₺ mi ne bilgin olsun
Melike_02 asellimomm ben elektrikli aldım çok memnunum kızım 2 buçuk aylık bir tek onda duruyor. Elele markası trendyolda aldım. Elim ayağım oldu gerçekten iyi ki almışım tavsiye ederim
pmedic112 Bende manuel aldım hem gittiğimiz yerlere rahat taşırız hemde gaz çıkarmaya vs daha çok yardımcı olduğunu okumuştum yorumlarda.
Gulsah_09 asellimomm ben elektirikli olarak baby plus ana kucagını aldım 2. El Merfbayb ’nin ana kucağını aldım bir de bakalım hangisini sevicek bebeğim 🤍
Aysegul58 asellimomm Elele nin elektrikli anakucagini aldim. Kullanmama cok var daha ama kullananlar cok memnundu insaAllah bizim bebiste memnun kalır 😂 piyasaya gore cok pahali degildi
Busraaslan0 Aysegul58 Evet bende Mart’ta doğum yapıcam inşallah arkadaşımın ablası ELELE DORMİRE 2 Kullanıyor mağazanın kendi sayfasına baktım 2650 TL Bence uygun. Aynı marka Trendyolda 4300 TL
rich_mom Bana hediye geldi elektrikli Joe marka doğunca göreceğiz bakalım. Birde siyah var giyilenden hic kullanmadık bakacagiz. Ya bende gecen gün telsiz önerisi açtım ama post kaldırılmış nedense
Busraaslan0 asellimomm Elele markasının kendi sayfası uygun. Trendyolda 4290 elelenin kendi sayfasında 2650 küsür ELELE DORMİRE 2 Geçen sordum herkes bunu önerdi bana arkadaşımın ablası da kullanıyor yinede araştırın isterseniz
mrsmom_ Bende elektrikli aldım yalniz yasayan biriysek onun daha kullanışlı olduğunu soylediler. Joie serina 2 in 1 aldim bakalm insallah memnun kalırım
071018 asellimomm bende elektrikli aldm özellikleri güzel herkes kolaylık olduğunu söylüyor insallah en kısa zaman da tecrübe edincem🥰