Edus35 Esra_Omer_21 32+2 yim erken doğum riskimde var randevum haftaya bakalım ne dicek doktor gün verecek mi
Elifzsy94 Edus35 bende ayniyim yalnız değilsiniz uyku yok ve hep bir seylerle mücadele ettim rahat bir gebeliğim olmadı sonrası güzel olur inşallah
Elifzsy94 Edus35 evet çok sıkıntıli olmaya da devam ediyor 😔😔😔 rabbim herkese sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin çok.zor gerçekten
Bebekbeklrkn LamiyaCetinkaya nişan kırmızı oluyor mu kan lekelenme şeklinde çatı muayenesinden sonra geldi
LamiyaCetinkaya Bebekbeklrkn kanlı nişan mı geldi, yoksa kanamanız mı var ? Çok geldiyse ve devam ediyorsa sancınız da gelecektir ama az geldiyse muayene sonrası normal olduğu söyleniyor ❤️
asell13 Edus35 bizde şans olsa 4 yılda bir 29 çeken şubat bize denk geldi 😂😂😂 şubatıda adamdan saymak lazım aslında
Bebekbeklrkn LamiyaCetinkaya Evet canım bugün akşama kadar hastanedeydim açıklık yok su fazla diyorlar nst çektik 2 kere sancı çıkıyor sonra 3 çekti iyi dedi bilmiyorum mahvoldum vallahi
Arzuanne Bebekbeklrkn normalde genelde pembe kahve falan ya benimki uzun ziyan sümüksü sarı beyaz gibi enfeksiyonda yok olsa o dicem
LamiyaCetinkaya Bebekbeklrkn işte ben de geçen aynı şeyi yaşadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum. Artık suyum gelene veya iyice sancım olana kadar hastaneye gitmem diye düşünüyorum.
Ayse4242 Edus35 doguma normalde 5gun kaldi ne gelem var ne giden artik kalkamiyorum yerimden baskidan dolayi tuvalete gitmekten gina geldi 😅