sakinanneee3 Edus35 çok şükür kızları eşimi uyuttum biraz dizimi izleyip azıcık burda takılıp uyuyacağım ☺️sen napıyorsun
Edus35 sakinanneee3 bende nasıl sabahlıyacam diye düşünüyorum hergün böyleyim hergün moralim bozuk ya zaman geçmiyor adeta bana ağrılarım oluyor uykusuzluk herşey gelince geliyor ya
1prensesannesi__ Edus35 analik hamilelikte basliyo ölene kadar devam ediyo biraz buyusede rahatlasam dedigim cocugumun 8 senedir her sene derdi katlaniyo
LamiyaCetinkaya Edus35 valla bilmiyorum artık geliyor mu gelmiyor mu belli değil, ağrım sızım geçse beklerim de belki. Belirsizlik çok yoruyor 🥲 yatıp uyuyalım bari de zaman geçsin
Elifzsy94 Edus35 bende ayniyim yalnız değilsiniz uyku yok ve hep bir seylerle mücadele ettim rahat bir gebeliğim olmadı sonrası güzel olur inşallah
Edus35 asell13 ay 20 lerde hep öyle diyordum varya gerçekten geçmiyor 32+1 im şimdide 30 lar geçmiyor bana deliricem
Esra_Omer_21 Edus35 zamanın hayırlsıı ile geçmesini bekliyoruz ve şuan oğlumun çenesi düşmüş onu dinlemeye maruz kaldım oturuyorum 😀
nrkrt Birde canım sıkkın 33de bebeğimin kilosuna 1700 az dedi doktor bugün 34 oldum cuma randevum var bakalım ne olacak
Edus35 Esra_Omer_21 32+2 yim erken doğum riskimde var randevum haftaya bakalım ne dicek doktor gün verecek mi