Eslem2112 Tam bir yıl oldu.Acilar taze, korkularimiz geçmiyor ,ölen eş dostlarimiz var diken üstünde yaşıyoruz. Allah bir daha yaşatmasin ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum 🤲
Lavinya_21 Eslem2112 amin inşallah. Depremi diyarbakırda yaşayan biri olarak cok zordu. Eşim ve ben bıkac gündür deprem etkisine girdik gece uyku tutmuyor korku sarıyor 😔
Medos123 Eslem2112 Aminn hepsinin mekanı cennet olsun😢 maalesef bizimde kayıplarımız çok. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah 😓
emirtimr1 Eslem2112 geçen sene bugün bu saatlerde eşimle ertesi gün ailesi bize yemeğe gelecekti ve onu konuşuyorduk düğün zamanımızı belirlemek için geleceklerdi o gün ne heyecanla uyutup korkuyla kalkmıştık ve onu aradığımda ilk ulaşamamıştım o kadar kötüydü ki rabbim vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun bir daha yaşanmasın bu kadar büyük bir afet inşallah
Eslem2112 Lavinya_21 bende Diyarbakır da yaşadım canım çığlıklar aklımdan gitmiyor kaçacak yerimizin olmaması hele hele uykuda olması ay Allah’ım ne kadar kötü bir geceydi uykuydaydim kızım hastaydı ateşi yukseliyordu ortaklaşa nöbet tutuyorduk gece ikiden sonra eşim sen uyu ben bakarım dedi bende uyuyakalmisim sonra böyle tahtalar birbirine surter ya öyle sesler duydum eşim kalk deprem oluyor dedi ama çok sakindi kalktım ama kalkamadım çünkü çok kötü sallanıyordu ve ayakta durmakta zorluk çektim hemen kızımı aldım battaniyesi vardı yanında onu ve telefonu aldım koltuğun köşesine coktuk eşim elimi tutmuştu oda korkuyordu ama belli etmemeye çalışıyordu belliydi gözlerinden ben ağladım ama kendim için deil kızım için bizim binadan çığlıklar yükseldi kaçın bina yıkılıyor die öyle diyince daha çok ağladım ve hemen koştuk disariya üçüncü katta oturuyorduk binanın sıvaları dökülüyordu ben yıkıliyor sanıyordum aşağı indik ama ayagimizda ayakabi yoktu yerde kar var ve hava buz gibi arabaya bindik boş bir alana gittik ama hala cigliklar çok şükür evimizde bişey yoktu ama çöken binalar vardi velhasıl uzattım belki konudan konuya atladım ama tek bildiğim o korku devam ediyor
Pofidik123_ emirtimr1 benimde geçen sene bu saatlerde arkadaşlarım bendeydi ve 3 gün sonra kınam vardı sabahı bi uyadık allahım sen yardım et yer yerinden oymamış kocaelideyim ama çok etkilenmiştim psikolojik olarak çok kötü bi durum sanki ben yaşamışım gibi olmuştum rabbim ölenlere rahmet geride kalanlara da sağlık sıhhat ve sabır versin 😔
Lavinya_21 Eslem2112 kesinlikle cok zor bi geceydi. Bizimde eşimle küstük o gece. Oglum 4 aylık olmustu gece kapı ve pencerelerin birbirine carpmasıyla uyandım hemen eşimi cagırdım deprem oluyor diye bana inanmadı avizeye baktı kopucak gibi oluyordu daha yeni kalkıp cocugu alıp koştu asagı bende oglumun battaniyesini fln alayım derken boynum elektrik sobasına takılıp benle soba düştük yere. Sonra kalkıp kostum aşagı. Allahtan bizimde sadece 2 katlı altta kaynanam üstte de biz yaşıyoruz. Şükür ki bu günlere, ama cok can gitti rabbim hepsinin mekanını Cennet eylesin inşallah 😔😔
Simge22 Eslem2112 hataydan yazıyorum depremi yaşamış biri olarak Rabb’im bir şans daha verdi bizlere bütün yakınlarımızı bu acılı günde kaybettik Rabb’im mekanlarını cennet eylesin inşallah 🙏
Simge22 Eslem2112 hataydan yazıyorum depremi yaşamış biri olarak Rabb’im bir şans daha verdi bizlere bütün yakınlarımızı bu acılı günde kaybettik Rabb’im mekanlarını cennet eylesin inşallah 🙏
ASE6154 Eslem2112 ben taa erzurumda hissettim günlerce uyuyamadım 99 depremini yaşamış biri olarak ağlamaktan haberlere bakmaktan gözlerim morarmıştı 😔 Allahım birdaha yaşatmasın
melisa_ozgur_46 2 depreme de ewde yakalandim Kahramanmaraş Elbistan da annemlerdeydim kendi ewim Kahramanmaraş da ve 11 . Kattaydi annemlerin 5 kat 2. De bizdik ve asla o geceyi hatırlamak istemiyorum kucağımda 1 yaşlarında kızım karnimda bı kaç aylık diğer kızım o kadar kötüydü ki 1 hafta arabada yattık kardeşim kızım ben ve eşim Suriye’de görevdeydi kızımın çığlıkları ve yaşadıklarımı asla unutamıyorum şuan konteyner da kalıyorum ve o günden sonra hiç kimseye misafir dahi olmadim şuan yine eşim Suriye’de görevde ve konteyner da da aynı hissi tekrar olacak mis gibi yaşıyorum 🥺🥺 rabbim birdaha göstermesin inşaallah 🤲🤲🤲🤲
Eslem2112 melisa_ozgur_46 bizde öyleydi cnm ilk depremde biraz arabada bekledik ama kızım hastaydı buhar makinesi veriyorduk ve ilaçlari icerdeydi eve geçtik ama uyuyamadık sabah acile götürdük döndük ve tam buhar makinesini verdim kapatacaktim ki ikinci deprem oldu yine koşarak dışarı çıktık bu sefer on gün boyunca eve gelmedik