emirtimr1 merhaba yarın itibariyle 12 haftalık olacağı,grip değilim yada üşütmedim ama burnum sürekli tıkladı uyuken bile 🥲😂 temizlediğinde zaten kanama olduğunu görüyorum ama buna bir çözüm vs var mıdır sizler neler yapıyorsunuz veya yaptınız☺️
Zeyy05 emirtimr1 ay resmen ben 1 aydır böyleyim 10. Haftamdayim burnum gece çok tıkanıyor akıyoda ama asla nezle grip gibi değilim
Minnakmt emirtimr1 merhaba, burnunuzu sürekli nemlendirmeniz lazım. Nazalnem burun spreyi hamilelikte kullanılabilir nemlendirici onu alabilirsiniz. Ya da zeytinyağı vazelin sürebilirsiniz. Sürekli nemli tutmaya çalışın burnunuzu. Ben bu konuda çok çektim de gitmediğim doktor da kalmadı. O yüzden yazıyorum :)
Melek2023 emirtimr1 odayi nemli tutmaya calisin geceleri,ben gece yatmadan yatak odami iyice bi havalandiriyorum sonra petegin ustune genisce bi kaba su doldurup koyuyorum… benimde burnum tikaniyo bogazim cok kuruyor, gece kac kere su iciyorum ve tuvalete gidiyorum…😅
emirtimr1 Zeyy05 ya akmıyor yani keşke aska diyorum ama içerisi kuru resmen afedersin boşaltınca da kanama oluyor ben anlamadım buna ne yapmak lazım
ikizmom94 Haftamdayim en başından beri kanama tıkanıklık hepsi mevcut buhar makinesi aldım ama pekte fayda etmedi bende maalesef bazıları iyi geldi diyor bilemiyorum deneyin isterseniz 🥲🫠
Zeyy05 ikizmom94 ayyy ne güzel sona yaklaşmışsin benim daha çok yolum var ya bı de cinsiyet öğrenemedigim için meraktan ölüyorum 🥹😂
ikizmom94 Zeyy05 çok şükür bugüne geldik ama gel de bana sor ben de ikizlerimden oğlumu 12. Haftada öğrendim ama kızım göstermedi 27. Haftada ogrenebildim sen de öğrenirsin tek sağlıklı olsun minikler gönlüne göre olsun inşallah canım 🙏🫠
emirtimr1 Minnakmt ay çok teşekkür ederim öok mutlu oldum şuanda çünkü nefes alamadığım için resmen geceleri uyuyamıyorum bile size kocaman sarıldım🌸🥹🤍🌸🥹
emirtimr1 Melek2023 çok dıpru söylüyorsunuz petek tam başımın yanında resmen birde odayı nemlendirmek hiç aklıma gelmedi valla teşekkür ederim 😂🌸
Dadymom1 emirtimr1 34+4 ve hamilelik başından beri aynı durumdayım, hafif kanamalı ve tıkalı 😅 Doğumdan sonra düzeleceği söyleniyor inşallah 😅
Dadymom1 emirtimr1 Zamanla alışıyorsun 😅 Geçici durum olduğunu sürekli hatırlat kendine 😅 birde yatmadan krem sür ve kalorifer peteğinin üzerine suluk ya da bir bardak su koyar ise odayı nemli tutar.
Hulo2105 emirtimr1 ah şekerim 3 haftadır çekiyorum. Doktorum solisyon verdi iyi geldi. Hava nemlendirici de iş görüyor. Tıkalı değil ama kuru gece uyanıyorum resmen nefes alamıyorum sabah silince de kan geliyor
emirtimr1 Hulo2105 aynısı gerçekten bende doktoruma söyliyim ya gerçekten gece ağladım nefes alamıyorum uyumak istiyorum diye😂
Minnakmt emirtimr1 ahh ben neler çektim bu burun yüzden kalp krizi atakları bile yaşadım hiç uyumadan 48 saat geçirdiğimi bilirim. Allah kimseye vermesin. Burun etiniz daha fazla pişmeden bol bol nemlendirin inşallah. Ben hala iyileşemedim. Burun etlerim çok şiştiği için. Ve maalesef uyurken ataklar geçiriyorum. Bu vesile ile burada mesajımı okuyan herkes bana dua edebilirse çok sevinirim 🌸🌸
Hulo2105 emirtimr1 sabah peçeteyi büküp burnuma sokup temizliyorum kabuk ve kan geliyor ama burnum açılıyor pislük😂