Duygugul Kızlar benımle aynı olan var mı nasıl hıssedıyorsunuz kendınız bebişleriniz kaç kılo oldu doğumu nasıl düşünüyorsunuz
Kbrapoyrazunl Duygugul son 20 🤗 çok ama çok heyecanlıyım sanki her an doğacakmış gibi geliyo ama bi belirtim yok 🙄
Oznurboluzun Duygugul bizimde bu gece 36 kalıyor şükür dün doktora gittik 2.850 gram dedi normal gozukuyir doğum inşallah 🙏♥️
Hicrandgndmr TugbaDerin aynıyızz 😂 benim de bugün kontrolüm vardı benim oğlanda 3kilo olmuş çok şükür 🤲🏻🥰
Nur_089 TugbaDerin benimde son 24gun daha cati muanesi olmadim en son 34+5gunluk gitmisdimndoktora 2450gr dedi
Duygugul Annesininbalbocugu benımde cnm 3060 olmus ama ınsalalh eksık olmaz zayıf olur dıye korkuyorum doktor 3500 doğar desede
TugbaDerin Hicrandgndmr benim de oğlan ismini ne koyacaksın 😊 Nst ye haftaya bakalım dedi sana çatı muayenesi fln yaptı mı
Hicrandgndmr TugbaDerin alper koycaz inşallah 😬 nstye 33.haftadan beri giriyorum canım 1cm açıklığım var ve nst de de sancım çıkıyor. Sen girdin mi nst ye 💕
Annesininbalbocugu Duygugul Valla bakalım bu akşam ne dicek merakla bekliyorum 🤔 İnşallah açılmam felan vardır yoksa 7 gün daha beklicez
Derin-derya09 Duygugul bimden alıyordum ben acaba uno falan mı alayım fırınlarda hiçbirini bilmiyorum ve genelde normal unda karistiriyorlar
Duygugul Kbrapoyrazunl valla cnm 37 hafta bıtirdik Buda geçer bır bakmısız ponçiklerimiz bızımle ☺️🙏🏻
Annesininbalbocugu Duygugul Allah'ın izniyle sağ sağlim gelsede bende rahat etsem oğluşum da rahat etse 😔 Bide doğum yapınca mecbur eşimden ayrı kalicam o beni biraz strese sokuyor 😔
Annesininbalbocugu Duygugul Çünkü devlette bı tane refakatçı alıyorlar oda annem olacak eşimde eve gidecek ben onunda yanımda olmasını istiyorum 🤗 Doğumdan sonra bı gece beklemek zorundayım Ve biz 1 yıl 3 aydır evliyiz çok şükür hiç ayrı kalmadık o yüzden böyle