Rojda09 melike81_ tabi canım doktor normal dedi kilosu iyiyse sıkıntı yok benim oğlan 2800 ile doğdu yinede normal dendi
Oztrksadiye 30 haftalık olduk herşeyi tamam emzikle deterjan kargoda gelse kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlıcam artık kenarda dursun ne olur ne olmaz
Rojda09 Oztrksadiye kız MaşaAllah sana en iyisini yapmışsın bende bu hafta eksikleri tamamlayacağım çanta istemişim o gelince her şeyi yıkayıp koyacağım
Melikeevren8 Oztrksadiye bizde bu cuma 30 olucaz ama memlekette annemdeyim pazar dönücem kısmetse bende yavaş yavaş yıkayıp ütülücem artık hazır dursun istiyorum çok şükür şimdilik bir riskimiz yok ama zaman ne gösterir bilemeyiz her şeye hazırlıklı olmak lazım☺️☺️
Melikeevren8 Oztrksadiye aynen benimde artık ağrılarım oluyor baya ağırlaştım çok kilo almadım ama göbeğim baya çıkık zorlanıyorum bazen yürürken kasık kalça ağrılarım oluyor 🤷🏼♀️🤰🏼
Rojda09 melike81_ şimdiden öyle düşünme doğumun son haftalarında bol bol hurma tüket bide merdiven inip çıkmak gerçekten çok iyi kendine güven inşaAllah her şekilde çok kolay ve güzel bir doğumun olur canım
hayalim35 Rojda09 29 haftalık olduk bebek kaburgamın altında nefes almak bile zor geliyor bana yalancı sancılarım oluyor arada bi de sormak istediğim bişi var 1-2 gündür sanki rahmime iğne batıyor can yakıyor yaşayan var mı neden oluyordur 😔