Seymom Ayssedmn 33. Haftadayım ben de kemal Köroğlu na gidiyorum. Deneyimli kibar açıklayıcı ve samimi onda doğum yapan bir çok tanıdığım var, nilüfer doruk 35. Haftada fiyat sabitleme anlaşma yapıyor onu bekliyorum
Tutku-sevgili Ecemss16 bende 10 haftalık hamileyim Medicana volkan beye gidiyorum bana birkaç ay içersinde özel muayenehane açacağını hastaneden ayrılacağını söyledi maalesef 😓
EylulCinar Bursa’da şehir hastanesine giden var mı hiç? Ve muane ücreti ne kadar özellerde yardımcı olur musunuz. İlk gebeliğim 6 haftalık daha ilk kontrole gideceğim.
-Eminee EylulCinar ben Aritmi osmangaziye gidiyorum muayene ücreti 815 tl bende doğum ücretini merak ediyorum öğrenemedim hala
Neslika EylulCinar her hastanenin ücreti farklı bununla ilgili konu başlığı vardı aslında. Çekirge Doruk 850 idi ocak ayında cuma gideceğim yeniden zam gelmediyse. Paket alınca daha uyguna geliyor ben baştan almadığıma pişman oldum.
Nefay Nev Esentepe neşe kaplan karakaş takipliyim 21+6 yız çok şükür🧿 doktorumuzdan da çok memnunum ailede 3 hamile ona gidiyoruz 😁♥️ 800 küsür sanırım muayenesi, 20 bin tl doğum ücreti 🤍
asya- Momyy1999 tam 31 haftalık Medicana hastahanesine gidiyorum Fatma hanım henüz nasıl doğum yapacağıma karar vermedik ama zorunlu sezeryan yüksek ihtimal
Bursem16 Drkedanur merhaba bende devlet hastanesine gitmek istiyorum ama her yerde özel hastane yorumları görüyorum siz biraz detaylı anlatabilir misiniz
OguzMoms Bursem16 Şehir Hastanesi’nde Murat Afşin Turhan’a gidiyorum çok memnunum bikere sesinin yükseldiğini daha duymadım ne sorduysamda hepsine kibarca cevap veriyor 🌸