_yeni1tazeanne_ ikiprensannesi53 Sende deseydin ya kendin denmi bilion kişi kendinden bilirmiş işi 🤦🏻♀️
ikiprensannesi53 _yeni1tazeanne_ kendisi de hep pijama ile gezer evde 6 7 sene önce evine gittiğimde tişört kilot gezerdi sadece bilmiyorum benlik değil ya evde açık gezmek
kumsal__ ikiprensannesi53 çünkü hakketmiyo 🤣🤣başlarda ne gerek var niye böylesin derdi bende gicikligina gülazer dönümü giyiyorum. 🤣🤣kizincada tahrik oldun dimi o yüzden giyiyorum diyorum evin içinde kovaliyo bende gülazer gibi oynayıp yarım AA yarım kama şarkısı diyorum guluyo oda 😅🤣
Muratseyma2015 ikiprensannesi53 ben epilasyona gittim yıllar önce kıl tüy derdim yok canım büyük bedenler için de takımlar var trednyolcurve tredyolmila seçenek cok
bahocum ikiprensannesi53 eşofman tarzında ev kıyafetlerim var. Valla eşim beni her gün böyle görmek istemiyorsa kendisinden de başka kombinler beklerim 😅
Egemoms1303 ikiprensannesi53 tanga mi giyeyim dedin ya 😂 ikinciyi düşünürsem denerim 😂😂 hic giymedim 30 yaşındayım 😂😂
_yeni1tazeanne_ ikiprensannesi53 Heh işte orda lafı yapıştırcaktın ayrıca evin içinde külotla gezmek nedir ya ölüm bizim için herşey anlık bişey olsa öyle mi çıkacakmış dışarı Allah akıl fikir versin
Prensesannesibir Tayt bol t-shirt giyiyorum kız havalar buz gibi mini etekle mi dolaşalım evin içinde ben zaten sürekli üşüyen biriyim yatarkende çiçekli polar pijamamı giyiyorum o seksi oluyor işte 😂😂😂
gizem-cbn ikiprensannesi53 valla karnım burnumda doğurdum doğurcam tanga saten pijama giyip gezecek halim yok 🤣 ha şöyle olur yatak odasına uyumaya geçince giyersin yatak odasında cilve yaoarsın yani
Unzile31 ikiprensannesi53 şuan hamile olduğum için ve kış oldigu için genelde esofmanlayim.ama yazın mini elbise tayt tişört eşim gelmeden önce hazırlanır makyaj yapar kapıyı öyle açarım bazen hep de pisjama eşofmanla olmaz yani bir de özel birşey yaşayacaksak da don paça hiç hoş değil bence sadece eşine begensirmwk için değil insan kendini de daha iyi hissediyor bı gecelik özel bı kıyafet giyip biraz süslenip kokular falan surununce
Pofidik123_ ikiprensannesi53 bacım ne kadar süslenirsen süslen karşında onlar rahat bi şekilde donla duruyorlar😂 hiç de önemsemiyolar boşver rahatına bak
ikiprensannesi53 Pofidik123_ valla 7 senelik kocamı ne donla ne şortla otururken asla görmedim 😅😆😆 eşofman bile zorla giydiriyorum kocama disarda ne giyiyorsa evde de onu giyer
Muratseyma2015 Pofidik123_ valla benım eşim kendıne aşiri bakıyor benden sonra çikar evden ben hazırlanırım onu beklerim her seferinde cok bakımlı 😂 hazırlanırken yanıma gelir 40 kere bunu mu giyiyim sence bu bunla uymuş mu falan filen yakamı bırakmaz 😂
Bennureyla ikiprensannesi53 Kışın kalın kıyafetler … Paçoz gibi gezmiyorum tabi. Saçıma başıma dikkat ederim. Yemek yapmış olsam o kıyafetleri değiştiririm kokuyor bazen. Yazın şort ve crop tercih ediyorum.
Sarina98 ikiprensannesi53 bundan sonra evde abiye giycem de. 🤦♀️ ev bu, rahat olman gerek. evde de rahat olmayacaksak daha ne anlamı var
ikiprensannesi53 Sarina98 yanii kendimi açık saçık beğenmiyorum napayim 7 senelik evli olmama rağmen yatakta kocama bile utanıyorum açıklık süs müs benlik değil