mrp2023 kumsal__ Allah büyük canım inşallah bu sefer olmuştur ☺️💐 yer gök dua üstüne unutma yüzün elbet gülecek bir gün inşallah
kumsal__ mrp2023 aminn inşallah hep dua ediyorum canım kendim için burdaki herkes için bazen yorumlara denk gelip dua ettiğim kişiler var inşallah RABBİM çocuk isteyen herkese hayrlisi ile nasip etsinn 💓💓❤️❤️
Suhiss Dlar hafif silik ciktiysa gebeligin cok basi demek oluyor genelde (eger test hatali degilse) zamanla degismesi problem degil zaten belli bir sure geçtikten sonra cikanlar gercek degil, uzerinde yaziyor o süre
Tklc kumsal__ canım geçen ay aynısı bana da oldu şok içindeydim yani 1 testte değil birden fazla markada aynısı oldu idrarı döker dökmez ya da batırır batırmaz 2. Çizgi çıkıyordu 2-3 dakika duruyordu sonra neredeyse kaydoluyordu iki defa kan verdim biri 0.1 çıktı diğeri 0.200 yani negatifti bende anlam veremedim
kumsal__ Tklc testler skntili diyemi acaba en iyi sonucu sanırım bende kan vererek ogrencem bu şekilde stres olmaktan iyidir
kumsal__ Miumiu05 eşim bekleyelim olmadı yarın saglikocagina goturim kan ver dedi bugünde geçsin dedi inşallah güzel haber alırım ya 💓