kumsal__ Gebelik testinde hafif silik çizgi olup sonradan o çizgi kaybolmaya başladı ışık tutunca çok dikkatli bakınca görünüyor böyle başına gelen oldumu resim çekip paylaşım dedim ama görünmüyor resimde 🤔
Tklc kumsal__ canım geçen ay aynısı bana da oldu şok içindeydim yani 1 testte değil birden fazla markada aynısı oldu idrarı döker dökmez ya da batırır batırmaz 2. Çizgi çıkıyordu 2-3 dakika duruyordu sonra neredeyse kaydoluyordu iki defa kan verdim biri 0.1 çıktı diğeri 0.200 yani negatifti bende anlam veremedim
Dlar İlk gebeliğimde yaşadım canm ışık tutunca gözüküyordu demekki çokkkk ama çok yeni haftaya tekrar dene
kumsal__ Dlar adetim 10unda .öyle fazladan testim vardı bı yapım dedim ilk defa böyle başıma geldide yada psikolojikmi öyle görüyorum bilmiyorum
Dlar kumsal__ inşallah vardır canm Allah hayırlısını versin ama dediğim gibi benimde öyleydi şuan çok şükür 5 yaşında
miniiiikfasulye kumsal__ benimde öyle çıktı gebeyim şuan testi tekrarladım erken gebelik testinde daha belirginlesti
Suhiss Dlar hafif silik ciktiysa gebeligin cok basi demek oluyor genelde (eger test hatali degilse) zamanla degismesi problem degil zaten belli bir sure geçtikten sonra cikanlar gercek degil, uzerinde yaziyor o süre
Mercan_35 kumsal__ ben gördüm sanki ya yanıltmayayım sizi ama çokkkk silik çizgi görüyorum🤗 kan verin bence Birde mutluresim den atsanıza testi.Forum solda resim yükle var oradan🤔
kumsal__ Mercan_35 gecen hafta yaptığım direk tek cizgiydi bugunki yaptığım böyle olunca şaşırdım umitlenmekte istemiyorum sonrası malum hüsran oluyor böyle birşeyle karsilascagimi dusunmedigim için aman yapım nasıl olsa test çok var dedim gebelik varsa çok mutlu olcamya 🫣
kumsal__ miniiiikfasulye bı iki gün daha bekleyip erken gebelik testini öyle denicem varsa sanırım en net sonucu erken gebelikten alırım 🥹
kumsal__ Kedicik27 ilk defa başıma geldi normalde tek çizgi olurdu bugunki 2cizgi oldu gittikcede siliklesti siliklescegini bilsem baştan resim çekerdim çöpe atın derken baktım siliklesmeye başlamış 😅
kumsal__ mrp2023 yarın duruma göre erken gebelik testi yaparım yada direk kan veririm hem gitmisken kan değerlerimede bakım olmadı ben öyle yapım kan verim için başka türlü rahat etmicek 🫣
kumsal__ mrp2023 insallahya 4yildir bu anı beklemiş olcam 🥹yinede umutlanmiyim diğer türlü daha çok üzülürüm 🫣
mrp2023 kumsal__ Allah büyük canım inşallah bu sefer olmuştur ☺️💐 yer gök dua üstüne unutma yüzün elbet gülecek bir gün inşallah