Delidolu Kızlar 10 Dk Fazla Ayakta Duramıyorum Aşiri Yoruluyorum Ayaklarım Uyuşuyor Sanki sizdede Varmı bu Durumlar 😊
Esra_Omer_21 Delidolu siz yine haftanızı tamamlamışşsınız ben 26 haftalıkda dediklerinizi yaşıyorum 😖
annelik_4 Delidolu sizin yine haftanız iyi ben 23 haftalık oldum ayakta durunca belime ağrı vuruyor 5 dk yurusem 10 çuval taş taşımış gibi nefes nefese kalıyom son aylarda napcm bilmiyom🙊🙈
Sryblmr Delidolu bende aynıyım 35+2 hemen yoruluyorum bı odayı süpürüp oturuyorum merdiven çıkmak ayrı
Pofidik123_ annelik_4 ay ben ölem o zaman ben daha 16+5 biraz yürüyim nefes nefese kalıyorum merdiven çıkarken bacaklarım kesiliyor sanki hemen halsizleşiyorum belim ağrıyo son haftalarda ben ne yapıcam acaba 54 kiloyum ilk gebeliğim çok zayıflıktan heralde
annelik_4 Delidolu hiç sorma smdiden biraz yürüyüş yaptım mi nefes nefese kalıyorum eşimde takılıyor sanki taş tasiyorsun diye😂
Cucu_01 Delidolu 9 mart diyor hep normal doğum hesaplıyor doktprum ama bakalım oğluşum ne zaman gelecek🤭 sana ne diyor doktor
Aslihan-gur35 Delidolu 34+5im 10 dakika sabit ayakta kalayım hemen kasıklarım ağrıyor on dakika iş yapıyorum yarım saat uzanıyorum 🤦