gizem-cbn Pinar000 ayakta durunca Benimkide doplanıyodu o haftalarda oturunca ve uzanınca yumuşuyosa ve hareket ediyosa sıkıntı yok canım
Mervepera Pinar000 kendini çok yoruyor olabilir misin 😰 16 haftalıgım yoruldugumda benimde öyle oluyor
Pinar000 Mervepera yorma gibi bı lüksüm yok canım cubku çok kalamiyorum ayakta hemen rahatsız oluyorum uzanıyorum
MorKelebek54 Pinar000 yani onu bilemem taniki ama bu nkrmal bi durum yani kotu bisi degil baktin ki bebek kendini topladi topladigi yere cok hafifce bastir dönüyo sonra zaten ama cok hafif bastir benegin cani yanmasin
Pinar000 Elamomy hafta içi kontrolüm muhakkak söylerim zaten inşallah geçicidir sağlıkla kocagimiza alırız🌿
Bnurd 32+4 haftalığım Benim de 3 gündür sol tarafta toplanıp sertleşiyor 5-10 dk sonra geçiyor kasılmamı oluyor bilmiyorum doktoruma bugün yazdım ama henüz dönüş olmadı normal mi acaba
rabisskocc Fatabi magvital 365mg ama toz ve tatlı bir ilaç eğer şekeriniz varsa hapını alabilirsiniz doktorunuza yazdırıp
555eeee67 Pinar000 ya ben 18 haftayim dunden beri karnim çok sert filtirde kulaniyorum fayda yapmiyor
Pinar000 555eeee67 bilemiyorum canim benimki şimdi baskı oluyor sertlestiginde gitmiştim acile bı sıkıntı görmedi doktor