Gyulche Pinar000 bu arda yatarkendr karninida hafifte rahatsizlik hisi oluyomu nasil karnimi nasil koyucami dusunuyorum benim gobeyim baya cikti 7 aylik gibiyim
Gyulche Pinar000 nasil anlatsam gobek buyudu ya bazen agirliknbasiyor yatarkende beli.oluyor benim birden cikti icin sanirim
rabisskocc Pinar000 evet bir anda karnm önde toplaşıyor sertleşiyor canımı yakıyor bu herhalde sancı , geçen geçmeyen ağrı ile gittim bende 28 haftalıkken nstye bağladılar ama sancılarım düşük çıktığı için serum yapıp gönderdiler
Fatabi rabisskocc aynı haftadayiz bana da aynısını yaptılar ama faydasını görmedim ertesi gün tekrar devam
rabisskocc Fatabi evet benimde aynı serumla ve ilaçlarla rahatladım ben eve gidince size resimlerini göndereyim ilaçlarımın toz şase 60lık
Elamomy Pinar000 tek yer kasılıyosa bebek bası yada poposu Tum karın taş gıbı sertse kasılmıssa sancı canım
Pinar000 Elamomy benimkini bebek yapıyor sanırım şimdi ayağa kalkınca aşağıya baskı oluyor bu da beni çok rahatsız ediyor günlük hayatimi etkiliyo ayakta çok kalamiyorum
MorKelebek54 Pinar000 bebek poposunu dayiyomus. Gecen gun ebe komsum var onunlaydim ona sordum oyle dedi o serlik benegin poposu dedi
MorKelebek54 Fatabi o zaman benek topluyo kendini o yuzden. Benim de oyle oluyo hatta sanki orasi yirtilcak gini bile hissediyorum bazen sonra kendiliginden dönüyo korkma yani kuzum bebegin hareketi bu topluyo kendi
MorKelebek54 Fatabi hatta fark edebilir misin bilmiyorum ama bi kere resmini cekmistim topladigi yer sertlesio sisti istersen özelden atabilirim dedg gibi fark edebilir misin bilemem ama
rabisskocc Fatabi magvital 365mg ama toz ve tatlı bir ilaç eğer şekeriniz varsa hapını alabilirsiniz doktorunuza yazdırıp