Mamacitaa5 Gzdesri 36. Haftamızdayız 35+ lar yani o kadar çok metek ediyorum ki sancım olunca şimdi mi gelicek şimdi mi diyip duruyorum oğlumda böyle değildim ben 😅 çok sabırsızım yaa
Gozdecaner Gzdesri 37+1 dün 8 dakika arayla ufak ufak belimden regl kasigima vuran regl sancilaim oldu ama takip ederken uyumuşum sezeryan olacağı içinde lütfen geçsin psikklojisindeyfim 🤣🤭
Yeliz3503 Gzdesri 37+6 geceleri hiç uyku yok sağıma soluma dönemiyorum son bir kaç gündür bel ağrım oluyor anlık olup geçiyor hemen muhtemelen yalancı sancı.bugünde kasık ağrım var çok şiddetli değil ama hiç geçmiyor acaba gaz sancısımı diye düşünüyorum ayırt edemiyorum.
Anasinincani Mamacitaa5 bizde 36dayiz dediğiniz gibi çok sabirsizim oğlumda da boyleydim ama bunda daha fazla sanırım yoruldugumuz için boyleyiz
Eminefidan 37 +6 acayip uykum geliyor gün içinde. Resmen uyuyarak bitiriyorum günü. Geceleri tuvalete kalkmakdam uyku uyuyamıyorum zaten . Saçma sapan rüyalar görüyorum 😂 sancı falan da yok . Çok değişik bir insan oldum ben yaa. Gecem gündüzüm bir irine karıştı. Bı gün iyi bı gün pert gibiyim.
LamiyaCetinkaya Gzdesri 37+3, birkaç gün önce kasılmayla sancıyla gittim acilden giriş yaptım, nstde sancı çıkmayınca geri yolladilar 🥲 o günden beri minik minik parçalar hâlinde nişanım geliyor, sancılar devam ediyor ama rayına oturmuyor 🤦
mombarbie_ Gzdesri 37+0 olduk nişan geldi kasılma cabasıyla var oturup kalkarken ve fazla ayakta durunca altta acıma batma hissi var kemikler ağrıyor agirlastim iyice 😵💫
Cherry07 Gencoglugizem neden sancı bekliyorsunuz doktorunuz mu bekle dedi? Benim bildiğim su geldikten kısa süre sonra doğumun başlatılması enfeksiyon riski açısından
Gencoglugizem Ntsye girdim sadece bir cm açılmam vardı ister yatış dedi ister eve git sancın olursa gel dedi bende eve gelmek istedim tekrardan gideceğim bebeğin hareketi 3 saattir yok çünkü
Cherry07 Gencoglugizem bencede gidin. Geçen hafta arkadaşımın suyu gelip gitti nst de hiçbişey çıkmadı sancısıda yoktu sırf suyu geldi enfeksiyon kapmasın bebek diye hemen suni sancı ile doğumu gerçekleşti