Ozlem-200 Cana_ Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🤲 marta kadarda eksiklerimizi tamamlarız Allah’ın izniyle
Kocbebe Bizde 31 haftalık olduk bugün bakalım Mart 26 da 38 haftayı dolduruyoruz ne zaman derse doktorumuz
3prenses1prens Cana_ benim de öyle olacak ama iki gündür sancı var gibi bebesimi çok aşağıda hissediyorum daha çantam hazır değil 4.ler hızlı oluyor galiba
SedaTemel Cana_ 34+3 olduk 1 Marta gün aldık fakat 2 gündür bel ağrım ve kasık ağrılarım şiddetlendi bir de ayağa kalkınca karnımın altında bir baskı hissediyorum yürüyemiyorum inşallah mart annesi olmayı beklerken şubat annesi olmam 😀😀
Cana_ Blackkcat bnm gittiğim marmaristeydi artık uzak gelmeye başladı 2 saatlik mesafedeydi burdada 10dk uzakta özel var ama doktoru beğenmemiştim istanbul fulya acıbadamden yeni doktor gelmiş onu denesim ve çok iyiydi yani anlican hem yakın hem doktor içime sindi eşimide alıcak doğuma
Blackkcat Cana_ sen de iyi yapmışsın,yakın olması önemli ayrıntı bence hem içinede siniyor,benim sezaryenimede girebilecek eşim yorumlarda okudum öyle yazmışlar bi gideyim cuma günü bakalım
Polenmom Cana_ bende çocukluğa dair isimler çok net değil ama bir çok arkadaşım vardı güzel özlenilesi günler 🧡
SedaTemel Cana_ evet bence de pek içerde durası yok gibi duruyor. Bi de son 2 haftadır ben de geceleri çok terleme oluyor bildiğin su döküyorlar sanki üstümden size de oluyor mu
NewMomm1 Ben aralıkta doğurdum ama sizler için dua edeceğim Rabbim hepinizin doğumunu kolaylaştırsın güzellerim🌸