Cana_ aslında şu an döneceğim doktor 2çocuğumda gittiğim doktorum ve bir kürtajımı yapmıştı 10yıldır tanıyorum,bu hamileliğimde gitmeme sebebim en son doğumum plasenta previa totalis doğumumu yapıcağını kabul etti bana 38de gün verdi kendi İstanbula gitti acil,gideceği gün iyi değilim dedim kanamam vardı az az progestan iç uzan dedi artarsa hemen hastaneye geç dönerim dedi,neyse gece suyumda geldi hemen haber verdim o sırada o da yola çıktı geldi,ama var ya o kadar geç geldi ki sancıdan öldüm nstde bağlı canımı çıkardılar başka dr gelsin dedik çünkü sancım açılmam oldu artık iyice,neyse o arada geldi ameliyat kıyafetlerini giyerken homurdandığını duydum ve moralim acaip bozuldu bir de farketti duyduğumu 2elini beline koydu şakadan ben sana doğurma bekle beni demedim mi dedi😒ama benim için de dönmüştü artık neyse bağlatmayı sordu o telaşla bilemedim elime kağıt tutuşturdular ben kabul edersem önce eşime imzalatcaklarmış kararsız kaldım eşime sorun dedim,çünkü ölüyodum artık yani umrumda değildi o an bir şey öyle kaldı bağlanmadı,doğumdan sonra da bağlatmayı kabul etmedin bi daha hamile kalma çok risklisin artık dedi çünkü 2.kez plasenta sorunu yaşamıştım,valla haklı olabilir ama biraz sertti sanki ya da ben o anları öyle hissettim,tekrar hamile kalınca asla ona gitmem desim eşime ama şu an yine onun tecrübesine ihtiyacım var🙈bu arada sonrasında kontrollerde çok iyi davranmıştı ve beni iyi tanır aslında,eşimde illa ona yine gidelim dedi bakalım ben de cuma gidicem bakalım karnım burnumda beni görünce nasıl olacak😅uzunca oldu kuzu kusura bakma