Mommyy0668 hepoyleolurzaten__ 7+2 ama 5 haftadan beri var kesemde önce kesemde düzgün değildi geçen hafta gittim düzeldiğini söyledi ama kesenin içinde ki şey hala duruyordu 3 defa iğne vurdurdum neredeyse 3 haftadır da progestan kullanıyorum bir gece de hastanede kaldım 7 tane serum verdi 🤦🏻♀️ başta içimi çok karartmıştı deli gibi araştırıyordum bu ara biraz saldım
hepoyleolurzaten__ Rumoss aynen bende şaşırdım 😂 bı arada deli gibi sebzeli tavuk çorbası istedi şuan zor olan şeyleri istemiyoruz 😂
Rumoss hepoyleolurzaten__ ben kızımda ilk gebelik babamızı da uğraştırayım diye aklıma bütün meyveleri getirdim 😂😂😂hiç birini istemedi bile canım kapımızın önündaki manavda ne varsa onu çekti canım valla 😂
Elifttk hepoyleolurzaten__ ılk zamanda 11 haftada kanamam oldu düşük tehlıkem vardı yatıs yaptım uzun zaman lekelenmem oldu dıkkat edıyorum sımdıde cınsıyetımız bır kız bır erkek
Iremparlkc2 hepoyleolurzaten__ bir kız bir erkek 😊 o haftalarda benimde başım dönüyordu sürekli tansiyonum düşüyordu dışarda yaşıyordum genelde bu olayı birde hemen bi yere uzanmam gerekiyordu doktor yanımda atıştırmalık bulundurmamı söyledi 😅 çok şükür yeni yeni düzelmeye başladı. İçini ferah tut inşallah hiçbir sorun olmaz birkaç hafta daha geçsin hergün hastaneye gitmek isteyebilirsin ben ultrasondan kalkmak istemiyorum 🤣
hepoyleolurzaten__ Iremparlkc2 😂 benim 11 aylık oğlum var 😂 ondan hiç birşeye fırsat kalmıyor sağ olsun canımı çıkarıyor ama ikiz olduğu için aşırı heyecanlı ve meraklıyım ☺️ özelikle cinsiyetlerini çok merak ediyorum sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Iremparlkc2 hepoyleolurzaten__ maşallah 😊 önce sağlıklı olsunlar tabi cinsiyet ikinci planda herzaman benim ilk deneyimim olacak sabırsızlıkla bekliyorum o yüzden
Ddyygg hepoyleolurzaten__ kasık ağrım oluyor. Beni korkutuyor bazen ama sonra geçiyor bel ağrım ayakta durursam ve yanlış yatış pozisyonunda ağrıyor 🤭
hepoyleolurzaten__ Ddyygg kasik ağrısı zaman zaman bende de oluyor birden sanki bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sonra geçiyor o anda çok korkuyorum
Hemsiire 8+6 hafta benimkide , çok sık acikiyorum kizlar yiyorum midem bulanıyor yemiyorum midem bulanıyor ama en zoru açlık neden böyle oluyor
hepoyleolurzaten__ Mommyy0668 içinizi ferah tutun ne kadar çok araştırmaya girerseniz okadar bilgi kirliliği kafa karışıklığı ben bu uygulama da bile kanamayla ilgili olan şeylere yada düşükle ilgili olan şeylere bakmamaya çalışıyorum ister istemez etkileniyor insan
Hanifeakbayrak Elifttk çift yumurta olunca iki kese mi oluyor bana doktor birşey demedi de sormayı unuttum bende 🫣
Elifttk Hanifeakbayrak ewet 2 kese oluyo ılk muayeneye gıttıgımde 6 +6 da kese ve kalp atışlarını duydum herseyı bılmelıyız ama olumsuz dusunmemelıyız rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin zamanı geldıgınde doğum yapalım
Hanifeakbayrak Elifttk bende 9. Haftay girdim hala kalp atışlarını duymadım bende de çift kese var o zaman benimde mi çift yumurta acaba devlete gittiğim için mümkün olmuyor pek sormak
Elifttk Hanifeakbayrak bnde devlet hastanesı perınatolojı bölümüne gıdıyorum rısklı gebelık yanı ıkız oldukları ıcın ılk başlarda küçükken keselerı plesantaları her seferinde söylüyor ve ultrason kağıdı verıyordu sonrasında bebekler büyüdüğü ıcın goremıyoruz dosya şeklinde tutuyorum her gıttıgımde soruyo kağıtları bakıyorlar bnımkı cıft yumurta didi diye belırtıyırum
Elifttk Hanifeakbayrak bnde devlet hastanesı perınatolojı bölümüne gıdıyorum rısklı gebelık yanı ıkız oldukları ıcın ılk başlarda küçükken keselerı plesantaları her seferinde söylüyor ve ultrason kağıdı verıyordu sonrasında bebekler büyüdüğü ıcın goremıyoruz dosya şeklinde tutuyorum her gıttıgımde soruyo kağıtları bakıyorlar bnımkı cıft yumurta didi diye belırtıyırum
Hanifeakbayrak Elifttk ben bi kere gittim normal doktora göründüm şuanlık kalp atışları duyulduktan sonra ne olur bilemiyorum teşekkür ederim bu arada 🌸